CyberEagle 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 2 CyberEagle משתמש רשום Ron 11 36 הודעות בבקשה אל תביאו לי באן, אני חטפתי באן של יום לפני יותר משבועיים ובגלל שכל פעם שאח שלי נכנס לשרתים (בהתחלה בטעות ובהמשך בכוונה) הבאן שלי התארך לשבועיים ויומיים ואני בערך 20 יום בלי לשחק אצלכם. עכשיו אח שלי רוצה להיכנס בכוונה עוד פעם וזה יאריך לי את הבאן לחודש, בבקשה תעשו שזה לא יביא לי באן ואם זה יביא תקצרו את זה לתאריך שעכשיו הוא צריך להיגמר (בתשיעי) אני ממש אוהב לשחק אצלכם בשרתים ובמיוחד ב-TTT וגם ב-JB תודה רבה מראש ושבת שלום! אני עכשיו לא בבית ואם צריך להביא קישור לפרופיל אני אביא מאוחר יותר, תודה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shrimp 26 פורסם 2016 בספטמבר 2 Shrimp אדמין בשרת ה - CSGO - TTT יוסף 26 258 הודעות אי אפשר לשנות את המערכת רק בגללך... תשנה את הסיסמא שלך ב steam אם אתה לא רוצה שהוא יכנס לשרת. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CyberEagle 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 2 CyberEagle משתמש רשום Ron 11 36 הודעות לפני 2 שעות Ducki אמר: אי אפשר לשנות את המערכת רק בגללך... תשנה את הסיסמא שלך ב steam אם אתה לא רוצה שהוא יכנס לשרת. יש לו משתמש משלו והמשחק חושב שזה סמארף שלי ונדפקתי ככה מלא, תחשוב לעצמך שמבאן ליום שקיבלתי זה הפך לשבועיים, ובכללי אני כבר איזה 20 יום בבאן רק בגלל שאח שלי מניאק, נשמע לך הגיוני? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shrimp 26 פורסם 2016 בספטמבר 2 Shrimp אדמין בשרת ה - CSGO - TTT יוסף 26 258 הודעות לפני 57 דקות CyberEagle אמר: יש לו משתמש משלו והמשחק חושב שזה סמארף שלי ונדפקתי ככה מלא, תחשוב לעצמך שמבאן ליום שקיבלתי זה הפך לשבועיים, ובכללי אני כבר איזה 20 יום בבאן רק בגלל שאח שלי מניאק, נשמע לך הגיוני? תבקש ממנו לא להכנס.. אם הוא היה נכנס בכוונה אז הייתי מתעצבן עליו... (אתה לא יודע מה קורה כשאני עצבני חח) אם הוא עושה את זה בכוונה כדי לעצבן אותך ולראות את התגובה שלך תראה לו שזה לא מזיז לך והוא יפסיק כי זה ישעמם אותו.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 בספטמבר 2 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני 5 דקות Ducki אמר: תבקש ממנו לא להכנס.. אם הוא היה נכנס בכוונה אז הייתי מתעצבן עליו... (אתה לא יודע מה קורה כשאני עצבני חח) אם הוא עושה את זה בכוונה כדי לעצבן אותך ולראות את התגובה שלך תראה לו שזה לא מזיז לך והוא יפסיק כי זה ישעמם אותו.. lol זה לא עובד ככה, אין לו ממה להשתעמם ולהפסיק זה תהליך בול חצי דקה להיכנס לשרתים בום באן. בקיצר הוא לא יפסיק וכדאי למצוא לזה פתרון ^-^ מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Buddha 17 פורסם 2016 בספטמבר 2 Buddha אדמין 17 167 הודעות בן כמה אתה? ובן כמה אח שלך? My War3Source Guide: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 בספטמבר 2 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות הבאן ירד. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.