SHLUMP3R 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 2 SHLUMP3R משתמש רשום פלג 67 540 הודעות (נערך) אני שיחקתי בשרת הפאן עם ביהופ גלגלת כרגיל ופשוט פתאום קיבלתי באן לשלושה חודשים על סקריפטים!!! זאת לא פעם ראשונה שאני מקבל בשרת הפאן באן על סקריפטים ובפעם הראשונה שקיבלתי שאלתי מלא חברים מה לעשות וגם אחד מהם קיבל באן והוא אמר לי פשוט להגיד שאני מצטער וגם כל שאר החברים אמרו לי לעשות את זה אפילו אדמינים (להצטער על משהו שלא עשיתי קצת) אז בעצם שלחתי מכתב התנצלות במקום להגיד שלא עשיתי כלום ועשיתי את זה כי הייתי נואש בהברורים שהייתם צריכים לעשות אם אני אומר שאני לא עשיתי כלום אז פשוט שלחתי מכתב התנצלות על משהו שלא עשיתי כי לא היה לי כח אז הורידו לי את הבאן ועכשיו אני קיבלתי עוד פעם סתאם באן!!! ואני ממש לא עומד להתנצל על זה כי אני ממש לא עשיתי לא סקריפטים ולא משהו אחר חיצוני שעוזר לי אז אני באמת מבקש ממך שביט שתבדוק מה קרה ואם אתה מעוניין יש לי רקורד של כל החמש דקות האחרונות ששיחקתי בשרת הפאן וזה קצת מוזר שגם הבאן הקודם שקיבלתי היה ממפת האנגר גיימס וזה מציק כי אנשים אחרים בשרת במפה הזאת מגיעים למהירות 900-800 ספיד ואני הגעתי בקושי ל 700 וקיבלתי באן!!! ואם אתה רוצה אתה מוזמן לבדוק לי במחשב או כל דבר אחר שיוכיח לך ואם אתה חושב שזה העכבר שלי שהוא בכלל מהאיביי מחברה לא מוכרת: zelotes שזה זה: https://www.google.co.il/search?q=zelotes&espv=2&biw=1920&bih=955&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiNkqCo1_DOAhVDzRQKHdS5Bu0Q_AUIBigB#imgrc=bKr4mvSgFFR1xM%3A נערך 2016 בספטמבר 2 על ידי peleg12345 p סגן מנהל שרת ה CS:GO BHOP Credit: Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 בספטמבר 2 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות סליחה אם אני מתערב במשהו שלא קשור אבל דבר ראשון זה הסורס באן שלו: https://csgo.yourgame.org.il/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:147501066&advType=steamid&Submit לא ידוע לי אם הגלגלת משוחררת או לא אבל ידוע לי ש2 הבאנים שהוא קיבל על סקריפטים קראו במפה של השרת הפאן hg_medival, ודבר זה קרה באותה מפה לעוד כמה אנשים (לפחות 5) שטוענים שלא השתמשו בסקריפטים אבל קיבלו את הבאן באותה מפה באותו שרת. (אם אתם צריכים שמות אני אגיד). אני יכול להגיד לכם ששלומפר משחק בשרת הגייל שלנו הרבה זמן, ואני רואה אותו שם הרבה והוא משתמש בביהופ על הגלגלת עם העכבר שלו כבר מאז שנכנסה מערכת הביהופ החדשה וזה תפס אותו רק במפה הזאתי בפאן. לא יודע אם זה נכון או לא ואם במקרה שלא אני מפחד להיות הבא.. תודה רבה ושבת שלום עריכה: עוד אחד טוען שזה קרה לו. התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 בספטמבר 2 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות @shavit קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shrimp 26 פורסם 2016 בספטמבר 4 Shrimp אדמין בשרת ה - CSGO - TTT יוסף 26 258 הודעות לפני ב-2.9.2016 at 15:54 Evya M אמר: סליחה אם אני מתערב במשהו שלא קשור אבל דבר ראשון זה הסורס באן שלו: https://csgo.yourgame.org.il/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:147501066&advType=steamid&Submit לא ידוע לי אם הגלגלת משוחררת או לא אבל ידוע לי ש2 הבאנים שהוא קיבל על סקריפטים קראו במפה של השרת הפאן hg_medival, ודבר זה קרה באותה מפה לעוד כמה אנשים (לפחות 3) שטוענים שלא השתמשו בסקריפטים אבל קיבלו את הבאן באותה מפה באותו שרת. (אם אתם צריכים שמות אני אגיד). אני יכול להגיד לכם ששלומפר משחק בשרת הגייל שלנו הרבה זמן, ואני רואה אותו שם הרבה והוא משתמש בביהופ על הגלגלת עם העכבר שלו כבר מאז שנכנסה מערכת הביהופ החדשה וזה תפס אותו רק במפה הזאתי בפאן. לא יודע אם זה נכון או לא ואם במקרה שלא אני מפחד להיות הבא.. תודה רבה ושבת שלום כן גם אני שיחקתי בשרת הפאן במפה hg_medival והספמתי את הגלגלת וקיבלתי באן לפי מה שראיתי ב sb עוד אחד קיבל באן באותה מפה הנה איך שאני מספים אל תצחקו על היד שלי חחח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SHLUMP3R 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 4 SHLUMP3R משתמש רשום פלג 67 540 הודעות (נערך) לפני 2 שעות Ducki אמר: כן גם אני שיחקתי בשרת הפאן במפה hg_medival והספמתי את הגלגלת וקיבלתי באן לפי מה שראיתי ב sb עוד אחד קיבל באן באותה מפה הנה איך שאני מספים אל תצחקו על היד שלי חחח חחח כן אני עושה ביהופ בהספמת הגלגלת בדיוק כמו שאתה עושה בסרטון וזה קצת מוזר שאני אף פעם לא קיבלתי באן על סקריפטים מהגייל כי בכללי אני משחק רק בגייל וממש כזה אולי שעה בשבוע בפאן (לפעמים כשחברים הולכים ורוצים שאני יבוא לשחק איתם). אני משחק בכל זמן פנוי שיש לי בגייל, ואני משחק המוןןןןן. לפעמים אם חברים הולכים לפאן אני הולך איתם ואני עושה את אותו הביהופ בשתי השרתים, וזה קצת מוזר שרק בפאן במפה הזאת אני מקבל את הבאן על ביהופ סקריפטס או מה שזה לא יהיה. נערך 2016 בספטמבר 4 על ידי peleg12345 p סגן מנהל שרת ה CS:GO BHOP Credit: Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shrimp 26 פורסם 2016 בספטמבר 4 Shrimp אדמין בשרת ה - CSGO - TTT יוסף 26 258 הודעות לפני 6 דקות peleg12345 אמר: חחח כן אני עושה ביהופ בהספמת הגלגלת בדיוק כמו שאתה עושה בסרטון וזה קצת מוזר שאני אף פעם לא קיבלתי באן על סקריפטים מהגייל כי בכללי אני משחק רק בגייל וממש כזה אולי שעה בשבוע בפאן (לפעמים כשחברים הולכים ורוצים שאני יבוא לשחק איתם). אני משחק בכל זמן פנוי שיש לי בגייל, ואני משחק המוןןןןן. לפעמים אם חברים הולכים לפאן אני הולך איתם ואני עושה את אותו הביהופ בשתי השרתים, וזה קצת מוזר שרק בפאן במפה הזאת אני מקבל את הבאן על ביהופ סקריפטס או מה שזה לא יהיה. אף פעם לא קיבלתי באן על סקריפטים ואני לא חשבתי שאני מגלגל את הגלגלת כזה מהר עד שזה יגיע לbhop scripts הזוי חחח אולי זה באג רק במפה הזו? אני לא מבין בתכנות אבל אולי במפה הזו כמות הקפיצות בשניה כדי לקבל באן יותר קטנה מאשר במפות אחרות? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 בספטמבר 6 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.