Talmanzur1314 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 2 Talmanzur1314 חדש/ה ב־YourGame 0 3 הודעות קיבלתי באן על כלום כבר פעם שנייה אני לא מבין מה יש לפאן עשיתי bhop עם הגלגלת דפקו לי באן על סקריפטים ואני נשבע שלא עשיתי סקריפטים אני לא יודע איך לעשות אפילו כל השרת עושה עם הגלגלת ולי דופקים באן נ.ב אל תסגור את האשכול הזה עד שתפתרו כי תאמין לי שאני לא יודע מה זה סקריפט ואיך לעשות את זה אל תגיד לי מה יש לי אני מבקש שתוריד את הבאן הזה כי אני עשיתי בינד של קפיצה בגלגלגת ככה כל השרת עושה מצטער להגיד לך אז תוריד את זה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shai 49 פורסם 2016 בספטמבר 2 Shai אדמין בשרת ה-CS:Fun Shai 49 250 הודעות יש לך פורמט בברכה, Shai Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Talmanzur1314 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 בספטמבר 2 Talmanzur1314 חדש/ה ב־YourGame 0 3 הודעות מה זאת אומרת פורמט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 בספטמבר 2 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות תפתח אשכול חדש לפי טופס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.