MitMan 435 פורסם 2016 בספטמבר 1 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות חחחחח ראשון, שני, רביעי וחמישי אני מסיים בשעה חמש קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
deep 32 פורסם 2016 בספטמבר 1 deep YourGame Expert roei 32 406 הודעות לפני 3 שעות Sp Ne0n אמר: כל כך מציק דאתה בתיכון וכולם מסתכלים עליך וקוראים לך חמשוש אני שבע שעות כל יום ולא לומד שישי (מודה לאלוהים כל יום) cool story bro boop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
GreenLion | SPMaxXx 71 פורסם 2016 בספטמבר 1 GreenLion | SPMaxXx אדמין מקסים 71 167 הודעות רק חפירות מהרכזת על התחלה של שנה חדשה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2016 בספטמבר 1 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות היה לי משעמם חמש שעות שיעור שפה ברצף ואז הלכתי הבייתה אני עליתי לכיתה ו' "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
2Spooky2me 33 פורסם 2016 בספטמבר 1 2Spooky2me YourGame Expert זיו 33 527 הודעות חיים אני נהנה פה בכיתה יא :( לא באמת , יום שישי אני מסיים בשעה 13:30 .... #אין_חיים_חוץ_מלימודים לכל בעיה, שאלה או סתם לדבר לשלוח לי הודעה Email: 2spooky2me@.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2016 בספטמבר 1 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות לפני 1 שעה 2Spooky2me אמר: חיים אני נהנה פה בכיתה יא :( לא באמת , יום שישי אני מסיים בשעה 13:30 .... #אין_חיים_חוץ_מלימודים ביסודי סיימתי בשעה הזאת בדייוק בימי שישי אחי My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו