TheEvilChicken 15 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 30 TheEvilChicken משתמש רשום 15 54 הודעות שם מגיש התלונה: Mr.NiceGuy SteamID: STEAM_0:1:106934738 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: גיילברייק האדמין שביצע את ההרחקה: אביה אורך ההרחקה: חצי שעה סיבת ההרחקה: אני אפיול לא יודע... תיאור המקרה: אני שיחקתי בגייל מרדתי ואז מתתי ופתאום אביה הביא לי באן ואני אפילו לא יודע למה... לא עשיתי כלום אבל הפעם באמת לא עשיתי כלום. לא מבין אביה זה כיף לך לתת באנים לאנשים שמרדו והרגו אותך? למה אתה סתם מביא באנים סעמק קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 באוגוסט 30 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות היי נייס גאי לצערי אין לי את התמונה של מה שרשמת אבל אתה הספמת בצאט ואני מצטט: "שרת חרא" "איך השרת הדרדר הפך להיות חרא" "תסגרו כבר את השרת הוא ממילא נהרס" יש לי אישור גם ממורי. תודה ויום טוב. התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Meowman 14 פורסם 2016 באוגוסט 30 Meowman אדמין 14 228 הודעות אביה לא יביא לך באן סתם עדיף שתירגע עם הטון הזה וזה נראה לך אמין התלונה הזאת אחרי הואני לא מגזים 50 באנשים על אותה סיבה "מספים קללות בטו אדמינס" אני לא מבין אתה רציני? אין דבר כזה "לא עשיתי כלום" כי אם אני מכיר אותך כמו שאני חושב כל מה שכתבת בתיאור המקרה בולשיט טהור. לגבי הבאן שקיבלת בסיבה כתוב: "so dont be here" כנראה שאמרת שאין לך כוח לשרת או משהו. עריכה:בדיוק שהגבתי אביה הגיב וצדקתי תגיד תודה שלא קיבלת ליותר זמן ואם לא נעים לך בשרת בלי סיבה מיוחדת ממליץ לך תצא תחשוב על הסיבה ואז תגיש טופס לשינוי מה שלא מתאים לך לדעתי השרת נהדר וגבר הרבה זמן אין שום בעיה מיוחדת אז בניגוד אליך לדעתי השרת נ-ה-ד-ר. יום טוב לך. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
eyal#ezglobal 28 פורסם 2016 באוגוסט 30 eyal#ezglobal אדמין eyal 28 141 הודעות היי MR NICE GUY . אני לא הייתי באירוע הזה אבל אני יכול להגיד לך שהבאנים שהאדמינים מביאים הם לא סתם . יש הרבה ילדים בשרת שמתגרים וחושבים שהם " כל יכול" הם מקללים ועושים עוד הרבה שטויות ואז לא מבינים למה הם מקבלים עונש . אני לא ידוע אם עשיתה משהו או לא אני רק אומר , באן זה לא סתם ... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TheEvilChicken 15 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 30 TheEvilChicken משתמש רשום 15 54 הודעות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחר כך עוד אמרתי לו הכל בצחוק והוא גם הביא לי את הבאן 15 דקות אחריי זה בכלל. ולמה הוא לא מביא גאג במקום באעעאעאעאעאעאאעעעעעעעעעעעעען באאאאאאאאאאעעעעעעעעעעעעעענן יום טוב לכולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Meowman 14 פורסם 2016 באוגוסט 30 Meowman אדמין 14 228 הודעות לפני 15 דקות TheEvilChicken אמר: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אחר כך עוד אמרתי לו הכל בצחוק והוא גם הביא לי את הבאן 15 דקות אחריי זה בכלל. ולמה הוא לא מביא גאג במקום באעעאעאעאעאעאאעעעעעעעעעעעעען באאאאאאאאאאעעעעעעעעעעעעעענן יום טוב לכולם כמה בוגר נתפס על טרול ואומר שהכל בצחוק כל הכבוד ופעם באה אל תכתוב לי בשרת אני מאוהב בך בניסיון נואש לקבל פרוטקציות כי אני לא מביא פרוטקציות לחברים אז בטח לא לילדים נצלנים הפעם אני לא מקווה שהיה לך יום טוב. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 באוגוסט 30 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות ננעל עקב חוסר בהוכחות. להבא תיהיו רציניים בתגובות שלכם. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.