Sabon 42 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 30 Sabon משתמש רשום אילן 42 333 הודעות שם מגיש התלונה: Sabon SteamID: STEAM_0:1:160429845 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: cry_2_play תאריך המקרה: לפני חמש דקות הוכחות תומכות: הערות: אז ככה אני משחק לי בשרת הפאן מישהו בשם wolf man ישלו מיק גרוע הוא אמר משהוא אבל שמעו אותו חזק ולא ברור אז אמרתי איזה מיק סרטן ואז האדמין קריי נתן לי מיוט ל444 דקות עכשיו אני מסכים שאני צריך לקבל מיוט אבל זה קצת הגזמה מקומות שהייתי אדמין: BHOP FUN JAIL קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Meowman 14 פורסם 2016 באוגוסט 30 Meowman אדמין 14 228 הודעות אני לא אמור להגיב אבל זה אמור להיות ארוך יותר סרטן זה לא נושא לצחוק עליו. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Cry_2_Play 17 פורסם 2016 באוגוסט 30 Cry_2_Play אדמין D.D 17 181 הודעות game rap ענה לך אני לא אומר להוריד לך אני רק אמור להאריך תגיד תודה וזהו מנהל שרת הפאן אשמח לעזור לכל אחד שצריך אפשר להוסיף אותי Steam Skype : Cry_2_Play Pro For Ever Steam : Cry_2_Play# Golden_Ace זמין תמיד ב ts . בהצלחה לכולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 באוגוסט 30 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות לפני 2 שעות UrGameRapTEAM אמר: אני לא אמור להגיב אבל זה אמור להיות ארוך יותר סרטן זה לא נושא לצחוק עליו. אם אתה יודע שאתה לא צריך להגיב אז אל תגיב. ננעל עקב חוסר בהוכחות. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.