SetGaming 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 20 SetGaming משתמש רשום Aviv 10 36 הודעות על מה קיבלתי את הבאן הזה כאילו מה? pitpiton מדבר איתי ואני לא מבין מה הוא רוצה והוא פשוט אתה מקבל באן לשבוע שיהיה שבוע טוב כאילו מה הולך פה? דרגה: שחקן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
pitpiton 119 פורסם 2016 באוגוסט 20 pitpiton משתמש כבוד תומר 119 724 הודעות שאלתי אותך שאלות. בשאלות האלה אכלתה את עצמך. הודעתה שקיללתה את אורי ושמתה הקלטה שנכנסתה לטים ספיק וקיללתה את אבא שלו. יש אליבי לזה. תנוח שבוע קצת. זה טוב ותחשוב על מה שעשיתה כי יש דברים שאתה לא יודע. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SetGaming 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 20 SetGaming משתמש רשום Aviv 10 36 הודעות תקשיב לי ותקשיב לי טוב אני לא הודתי על כלום אתה פשוט שואל שאלות שמבלבלות אותי אני מנסה לענות על השאלות ואתה פשוט אמרתה אתה מקבל באן לא אמרתי שקיללתי לא אמרתי על זה כלום, אני העלתי סרטון כדי לדווח על אדמין שעושה אביוסים בשם oYc ואני מקבל באן על מה? דרגה: שחקן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ofek.sharabi 12 פורסם 2016 באוגוסט 20 ofek.sharabi משתמש רשום אופק שרעבי 12 294 הודעות @pitpiton קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ofek.sharabi 12 פורסם 2016 באוגוסט 20 ofek.sharabi משתמש רשום אופק שרעבי 12 294 הודעות סליחה שתערבתי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
pitpiton 119 פורסם 2016 באוגוסט 20 pitpiton משתמש כבוד תומר 119 724 הודעות תישמע את הסרטון ששלחת לי. איימת אליו שירד מאדמין וחירטטתה אותי שם. שאלתי אותך לה אתה משקר לי אתה אומר נודר לך זה לא אני. ואז יש עוד סרטון בוא hyper נותן לך סיטי באן ודיברת על זה בסרטון הראשון תחבר לבד אולי תצליח להבין ותתחיל להוריד תטון שלך מהר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SetGaming 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 20 SetGaming משתמש רשום Aviv 10 36 הודעות שאלתה אותי מי אמר לmazda סתום תפה אבל בסרטון לא מראים את זה שאומרים סתום תפה אתה יכול לשמוע רק שקט שקט אמרתה לי ב00:30 לראות נכון זה מה שעשיתי ראיתי ואמרתי לא אומרים פה סתום תפה אומרים רק שקט שקט... ולא שיקרתי לך כאילו למה אתה חושב שאני ישקר לך כאילו מה יצא לי מזה? דרגה: שחקן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו