CyberEagle 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 19 CyberEagle משתמש רשום Ron 11 36 הודעות חטפתי באן ליום ועכשיו כשהוא ירד אני מנסה להיכנס לשרת וזה האריך את הבאן שלי לארבע ימים למה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shekel-Fucker 75 פורסם 2016 באוגוסט 19 Shekel-Fucker YourGame Novice עומר 75 880 הודעות שחקן בשם JustCookie נכנס לאחד השרתים עם האייפי שלך, אולי משתמש שני שלך או אולי מישהו במשפחה שלך וקיבל באן ליומיים, אתה נכנסת והבאן שלו עוד לא נגמר וקיבלת באן לארבעה ימים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CyberEagle 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 19 CyberEagle משתמש רשום Ron 11 36 הודעות שחקן בשם JustCookie נכנס לאחד השרתים עם האייפי שלך, אולי משתמש שני שלך או אולי מישהו במשפחה שלך וקיבל באן ליומיים, אתה נכנסת והבאן שלו עוד לא נגמר וקיבלת באן לארבעה ימים. הוא אח שלי מה אני אעשה? אולי תקצרו לי ללפחות באן ליום? או שתישארו עם מה שנשאר מהבאן שלו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shekel-Fucker 75 פורסם 2016 באוגוסט 19 Shekel-Fucker YourGame Novice עומר 75 880 הודעות הוא אח שלימה אני אעשה? אולי תקצרו לי ללפחות באן ליום? או שתישארו עם מה שנשאר מהבאן שלו? אין אפשרות לעשות את זה, להבא תודיע לאח שלך שקיבלת באן ושלא יכנס לשרתים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CyberEagle 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 19 CyberEagle משתמש רשום Ron 11 36 הודעות אין אפשרות לעשות את זה, להבא תודיע לאח שלך שקיבלת באן ושלא יכנס לשרתים. אז אולי תשנו את זה? שזה פשוט ימשיך להביא את הבאן ולא יכפיל אותו זה מטומטם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו