iPowerX 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 19 iPowerX מורחקים 10 0 הודעות (נערך) https://csgo.yourgame.org.il/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:0:180018174&advType=steamid&Submit באן על מיק ספאם איזה ספאם היה מישהו שם שירים ולא אני שמתי הוא גם רושם לי צא מהשרת מי אתה יטמבל מי אתה שתגיד לי מה לעשות אה נערך 2016 באוגוסט 19 על ידי iPowerX קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RedEagle 10 פורסם 2016 באוגוסט 19 RedEagle אדמין 10 19 הודעות (נערך) מי אני? יש לי סמכות לתת באן לאנשים מזיקים כמוך, ורק על זה ששיקרת ויש לי פה הוכחה כדי למנוע מאנשים עם ראש קטן כמוך לשחק אותה המסכן שלא עשה כלום, הארכתי לך תבאן. שמת זין על הסמכות שלי וביקשתי ממך יפה פעמיים ולא הקשבת אז עכשיו קיבלת בראש ותתמודד עם ההשלכות. נערך 2016 באוגוסט 19 על ידי RedEagle קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
iPowerX 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 19 iPowerX מורחקים 10 0 הודעות וגם Warning איזה warning הוא הביא לי לא אמר לי כלום אפילו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
iPowerX 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 19 iPowerX מורחקים 10 0 הודעות מי אני? יש לי סמכות לתת באן לאנשים מזיקים כמוך, ורק על זה ששיקרת ויש לי פה הוכחה כדי למנוע מאנשים עם ראש קטן כמוך לשחק אותה המסכן שלא עשה כלום, הארכתי לך תבאן.וכן תצא מהשרת כי הבאן דרך הסורס וזה ניצול באג. תאריך ילד כאפות רואים שאתה ממורמר בלי חברים תעשה מיוט לכולם ותגיד להפסיק אתה רושם באט מי מסתכל ילד טמבל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
papi 36 פורסם 2016 באוגוסט 19 papi YourGame Advanced mark 36 255 הודעות https://csgo.yourgame.org.il/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:0:180018174&advType=steamid&Submitבאן על מיק ספאם איזה ספאם היה מישהו שם שירים ולא אני שמתי הוא גם רושם לי צא מהשרת מי אתה יטמבל מי אתה שתגיד לי מה לעשות אה לא חושב שאם אתה מדבר ככה אתה תקבל משהו קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
iPowerX 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 19 iPowerX מורחקים 10 0 הודעות לא חושב שאם אתה מדבר ככה אתה תקבל משהו מה אתה מתערב ילד ציפציף לך שחק מיינקראפט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PaPa Smurf # Krov 23 פורסם 2016 באוגוסט 19 PaPa Smurf # Krov YourGame Novice idan 23 838 הודעות תאריך ילד כאפות רואים שאתה ממורמר בלי חבריםתעשה מיוט לכולם ותגיד להפסיק אתה רושם באט מי מסתכל ילד טמבל 1- לא במקום המתאים 2- אם אתה רוצה לקבל מענה תרגיע את השפה שלך. מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר אחראי קהילות לשעבר פקח הפורום לשעבר לכול שאלה/בקשה/עזרה פנה אלי [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו