RonPlayz 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 18 RonPlayz משתמש רשום 10 1 הודעות השם שלי במשחק הוא Juan Dank Memes השתמשתי בbhop script, אבל לא ידעתי שאסור להשתמש ושיש מערכת אוטומטית, אני ממש מצטער ואני לא אשתמש יותר בזה יותר. אני רוצה להתחיל לשחק בשרת יותר כי הוא כיף ואני אשמח שיורידו לי את הבאן. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ronc102 53 פורסם 2016 באוגוסט 18 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות היי RonPlayz , בקרוב שביט יבדוק את המקרה ויודיע לך אם הבאן יבוטל @shavit רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
shavit 96 פורסם 2016 באוגוסט 18 shavit חבר כבוד shavit 96 1k הודעות היי RonPlayz , בקרוב שביט יבדוק את המקרה ויודיע לך אם הבאן יבוטל @shavit כפי שרשום באשכול לגבי סקריפטרים שכתבתי: אני סך הכל מוודא אם באנים נעשו בשוגג. כמו שאתה רואה בהמון מקרים, שפשוט השחקנים משקרים ואז אני צריך להוכיח שהם השתמשו בסקריפט. למרות שפה פותח האשכול הוא מאוד כנה, ואישית אני מעריך את זה מאוד :) בכל אופן, מצטער אבל אני לא מנהל - אתם מי שאמורים לעשות את ההחלטות! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
unix 11 פורסם 2016 באוגוסט 18 unix משתמש רשום 11 119 הודעות (נערך) המערכת עובדת @shavit מדבר מניסיון :) פשוט לוקח הרבה זמן ולפעמים היא לא עובדת. הייתי צריך לעשות בהופ בכל Nuke עם AWP תוך כדי Crouch כדי לקבל באן (auto/pattern2) נערך 2016 באוגוסט 18 על ידי unix w0wz3rz בברכה, יהונתן DreamRealm - Network בעלי רשת המיינקראפט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ronc102 53 פורסם 2016 באוגוסט 18 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות מעריך מאוד את הכנות הבאן בוטל . רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OldRevenge 10 פורסם 2016 באוגוסט 18 OldRevenge חדש/ה ב־YourGame 10 6 הודעות שביט לפעמים אתה גם טועה :(( קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
shavit 96 פורסם 2016 באוגוסט 18 shavit חבר כבוד shavit 96 1k הודעות שביט לפעמים אתה גם טועה :(( גם ה150 גלגולים שלך בקפיצה אחת טועים :( קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
shavit 96 פורסם 2016 באוגוסט 18 shavit חבר כבוד shavit 96 1k הודעות המערכת עובדת @shavitמדבר מניסיון :) פשוט לוקח הרבה זמן ולפעמים היא לא עובדת. הייתי צריך לעשות בהופ בכל Nuke עם AWP תוך כדי Crouch כדי לקבל באן (auto/pattern2) המערכת צריכה לאסוף מספיק נתונים לפני שהיא שופטת את הסטטיסטיקה ונותנת באן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ronc102 53 פורסם 2016 באוגוסט 19 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות האשכול ננעל עקב ספאם מיותר . ננעל רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו