Cry_2_Play 17 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 17 Cry_2_Play אדמין D.D 17 181 הודעות אני משחק עם שני עכברים והייתי שמח לדעת מה יותר טוב לפי דעתכם ומה יש לכם. 1 : https://steelseries.com/gaming-mice/rival-300-csgo-fade 3 : http://www.razerzone.com/store/razer-taipan אני מאוד מרוצה משנהם כל אחד נוח לי למשהו אחר. מה יותר טוב לדעתי משנהם זה ה Taipon מבחינת צורה אבל לי יש יד גדולה אז הוא די קטן בשבלי והשני של הסיסאס הוא גדול נוח גם ויש לי מלא אופציות. מנהל שרת הפאן אשמח לעזור לכל אחד שצריך אפשר להוסיף אותי Steam Skype : Cry_2_Play Pro For Ever Steam : Cry_2_Play# Golden_Ace זמין תמיד ב ts . בהצלחה לכולם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2016 באוגוסט 17 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות Razer Deathadder Chroma אחלה עכבר הזמנתי מאייבי ועלה 213 שקל שווה תכסף ומת עליו "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RaZerShoT 10 פורסם 2016 באוגוסט 17 RaZerShoT חדש/ה ב־YourGame 10 20 הודעות SteelSeries Rival 100 יש לי אותו. עכבר מ צ ו י ן ! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 באוגוסט 17 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות רק אני נשארתי מאחורה עם microsoft? מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Meowman 14 פורסם 2016 באוגוסט 17 Meowman אדמין 14 228 הודעות (נערך) לשאול אחרים על עכבר מומלץ זה כמו ללכת לבנאדם ולהגיד לו לקנות לך בגדים בלי שהוא יודע מה המידות שלך זה מסוג הדברים שאחרים לא יכולים להגיד לך מה טוב ומה לא אני אישית הסתדרתי עם כל עכבר שהיה לי אי פעם גדול וקטן לא משנה לי(kappa) אז אני ממליץ לך לא להקשיב לאף אחד מהם תבחר בטיפון שיש לך אם אמרת שהוא טוב לך נערך 2016 באוגוסט 17 על ידי UrGameRapTEAM קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 באוגוסט 17 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות העכבר שלי: Logitech G303 לגבי השאלה שלך, אין עכבר יותר טוב. מה שיותר נוח לך זה מה שאתה צריך לשחק איתו. אם שניהם נוחים לך באותה המידה אבל באחד מהם יש לך יותר כפתורים שניתן להתאים אישית הייתי בוחר בו, תוכל לשים שם binds שתוכל לגשת אליהם במהירות. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Meowman 14 פורסם 2016 באוגוסט 17 Meowman אדמין 14 228 הודעות Razer Deathadder Chromaאחלה עכבר הזמנתי מאייבי ועלה 213 שקל שווה תכסף ומת עליו מה עושה אותו שווה את הכסף? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2016 באוגוסט 17 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות מה עושה אותו שווה את הכסף? ניסיתה אותו שאתה ישר שולל? "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shai 49 פורסם 2016 באוגוסט 17 Shai אדמין בשרת ה-CS:Fun Shai 49 250 הודעות העכבר שלי: Razer DeathAdder Chroma אני חושב כמו @Zpower שכל עכבר יכול להיות עכבר טוב אם נוח לך איתו, כל אחד עם מה שהוא אוהב :) בברכה, Shai Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
React 13 פורסם 2016 באוגוסט 17 React משתמש רשום 13 696 הודעות ככה לי יש הרבה עכברים: Razer Mamba T Razer DeathAdder Chroma Razer Naga Hex Roccat Lua MX Master MX Performence SteelSeries Rival 300 Logitech G402 עכברים שקניתי לאורך שנתיים.. השימוש שלהם הוא על שלושה מחשבים שונים. "מתפרנסים בשחור מעשנים ירוק וחיים ורוד" iPhone 5S Gold 16GB iOS 9.3.2 Email: Shai@YourGame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2016 באוגוסט 17 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות מה עושה אותו שווה את הכסף? אורות אורות בכל מקום! deathadder עכבר שכולם מתלהבים ממנו אבל אני אחרי שימוש בו לא מתלהב כל כך כן יש לו אורות וזה נחמד אבל אני מרגיש delay יחסית גדול בין התזוזה של היד לתזוזה על המסך למרות שהוא על 1000hz וזה ממש מהיר וקורה לי הרבה פעמים שאני מפספס ירייה בגלל שהוא לא קלט מהר מספיק את הלחיצה ואני כבר החלפתי נשק כמו שzpower אמר אין עכבר יותר טוב ופחות טוב זה הכל תלוי באיזה משחקים אתה משחק באיזה גישה אתה הולך על המשחק באיזו רמה של משחק גודל יד ודרך החזקה תבחר את העכבר שהכי נוח לך מצד אחד ומצד שני נותן הרבה אפשרויות כמו כפתורים בצד או תכנות מחדש של כל כפתור וזה יכול לעזור אבל אם אתה לא הולך לתת להם binds תבחר את ההכי נוח לך תבדוק איך אתה תופס את העכבר (palm claw fingertip) תבדוק את גודל היד שלך ואם נוח לך לתפוס את העכבר תבדוק אם אתה צריך את הכפתורים הצדדיים שאפשר לתכנת תבדוק מהירויות וdelay בין תזוזה לבין קליטה במחשב(תזוזה על המסך) ותחליט אני ממליץ לך לנסות את עכברי corsair מכיוון שיש להם שם מגוון של עכברים בכל מיני צורות וגדלים עם כפתורים ובלי כפתורים במשקלים שונים ומשקולות שניתן להוסיף ושינויי גודל :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Meowman 14 פורסם 2016 באוגוסט 17 Meowman אדמין 14 228 הודעות ניסיתה אותו שאתה ישר שולל? לא שללתי שאלתי מה הופך אותו לטוב אני אשמח לדעת כי המחיר בהחלט לא אז מה כן? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Meowman 14 פורסם 2016 באוגוסט 17 Meowman אדמין 14 228 הודעות אורותאורות בכל מקום! deathadder עכבר שכולם מתלהבים ממנו אבל אני אחרי שימוש בו לא מתלהב כל כך כן יש לו אורות וזה נחמד אבל אני מרגיש delay יחסית גדול בין התזוזה של היד לתזוזה על המסך למרות שהוא על 1000hz וזה ממש מהיר וקורה לי הרבה פעמים שאני מפספס ירייה בגלל שהוא לא קלט מהר מספיק את הלחיצה ואני כבר החלפתי נשק כמו שzpower אמר אין עכבר יותר טוב ופחות טוב זה הכל תלוי באיזה משחקים אתה משחק באיזה גישה אתה הולך על המשחק באיזו רמה של משחק גודל יד ודרך החזקה תבחר את העכבר שהכי נוח לך מצד אחד ומצד שני נותן הרבה אפשרויות כמו כפתורים בצד או תכנות מחדש של כל כפתור וזה יכול לעזור אבל אם אתה לא הולך לתת להם binds תבחר את ההכי נוח לך תבדוק איך אתה תופס את העכבר (palm claw fingertip) תבדוק את גודל היד שלך ואם נוח לך לתפוס את העכבר תבדוק אם אתה צריך את הכפתורים הצדדיים שאפשר לתכנת תבדוק מהירויות וdelay בין תזוזה לבין קליטה במחשב(תזוזה על המסך) ותחליט אני ממליץ לך לנסות את עכברי corsair מכיוון שיש להם שם מגוון של עכברים בכל מיני צורות וגדלים עם כפתורים ובלי כפתורים במשקלים שונים ומשקולות שניתן להוסיף ושינויי גודל :) רגע רגע אני רוצה להבין כולם אוהבים את העכבר בגלל אורות ועוד כשיש בו דיליי ממתי כל דבר עם אור נהיה גיימינג? לפני שבוע עזרתי לחבר לקנות מחשב והיה שני מארזים עם הבדל של 100 שקל אותו חברה ודגם דגם אחד בלי אורות ואחד עם זה שעם נקרא בלה בלה גיימינג שאלנו את ה"מומחה" באייבורי מה עושה אותו גיימינג והוא אמר האורות והחלום השקוף באמת שאני לא מבין אותכם בגלל אורות קונים משהו לא בגלל איכות. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2016 באוגוסט 17 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות רגע רגע אני רוצה להבין כולם אוהבים את העכבר בגלל אורות ועוד כשיש בו דיליי ממתי כל דבר עם אור נהיה גיימינג? לפני שבוע עזרתי לחבר לקנות מחשב והיה שני מארזים עם הבדל של 100 שקל אותו חברה ודגם דגם אחד בלי אורות ואחד עם זה שעם נקרא בלה בלה גיימינג שאלנו את ה"מומחה" באייבורי מה עושה אותו גיימינג והוא אמר האורות והחלום השקוף באמת שאני לא מבין אותכם בגלל אורות קונים משהו לא בגלל איכות. לי אין את הגרסה של האורות יש לי את הגרסה הרגילה אבל תכלס זה לא הכי משנה אני מתכנן להחליף לאחד מעכברי corsair כמו M65 או SABRE קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
React 13 פורסם 2016 באוגוסט 17 React משתמש רשום 13 696 הודעות לי אין את הגרסה של האורותיש לי את הגרסה הרגילה אבל תכלס זה לא הכי משנה אני מתכנן להחליף לאחד מעכברי corsair כמו M65 או SABRE בגירסא עם ה"אורות" שינו את החיישן.. אין כבר דיליי.. אני יודע על איזה דילי אתה מדבר.. אם תרצה אני מוכן לתת לך הדגמה חיה של העכבר.. במקורי יש דיליי קטן אבל מציק "מתפרנסים בשחור מעשנים ירוק וחיים ורוד" iPhone 5S Gold 16GB iOS 9.3.2 Email: Shai@YourGame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו