liad35 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 15 liad35 משתמש רשום ליעד 10 19 הודעות היום בשעה 08:10 קיבלתי באן על סקריפטים משרת הפאן כאשר אני איני משתמש בסקריפטים רק מספים את הגלגלת זה מוזר כי כאשר אדם משתמש בסקריפטים הוא מקבל באן אחרי מקסימום דקה ואני שיחקתי חצי שעה שלמה עד קבלת הבאן ולא השתמשתי בסקריפטים אני מודע שיש לי עבר בבאן של סקריפטים אבל אני למדתי לקח מזה ומחקתי כל תוכנה קפיצה חוצנית מהמחשב מה שקרה זה שנכנסתי לשרת הפאן והיה הנגר גיימס התחלתי לשחק והמקסימום שהגעתי עם הביהופ זה 500 ספיד אז אין סיכוי לסקריפטים כעבור חצי שעה אני מקבל באן לשלוש חודשים על סקריפטים אני לקחתי תמונה של השולחן עבודה שלי מיד אחרי הבאן ואין לי שום תוכנת סקריפטים על המחשב וגם לא עכבר העכבר שלי הוא 7 gameing עכבר פשוט ששווה 50 שקל אני מבקש את פתירת הבעיה במערכת והסרת באן על כלום תודה על העזרה מראש ממני ליעד/SloGha [sIGPIC][/sIGPIC] מה יש לאוהב חוץ מאת yourgame:ygred: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ronc102 53 פורסם 2016 באוגוסט 15 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות תקרא מה רשום https://yourgame.co.il/showthread.php?t=9148 עוד משהוא או שאפשר לנעול ? רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
shavit 96 פורסם 2016 באוגוסט 15 shavit חבר כבוד shavit 96 1k הודעות אני מאוד רוצה להאמין לך אבל זה קצת קשה כשהסטטיסטיקות מראות אותך לוחץ מעל מאה פעמים על מקש הקפיצה שלך בזמן אוויר אחד /: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
liad35 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 15 liad35 משתמש רשום ליעד 10 19 הודעות אני יכול להבטיח שלא השתמשתי אני הספמתי את הגלגלת למעלה ולמטה מהר מאוד ובסקייפ שמעו את הגלגלת שלי ואמרו לי שאני מספים מהר מידיי וזה מלחיץ כמה שהיד שלי מהירה אני אומר פה את האמת שלא השתמשתי בחירה שלכם אם להאמין אני למדתי לקח על סקריפטים אני לא השתמשתי בכווונה או בטעות כי אין לי תוכנה כזאת על המחשב אחרי הבאן הקודם בחירה שלכם עם להאמין או לא ממני ליעד/slogha [sIGPIC][/sIGPIC] מה יש לאוהב חוץ מאת yourgame:ygred: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
amithol 10 פורסם 2016 באוגוסט 15 amithol משתמש רשום 10 7 הודעות (נערך) slogha המכונה ליעד.. הוא ילד שאני מכיר שש שנים.. אני אספר לך סיפור קטן מחיינו. בפעם הקודמת שחקנו בשרת,היינו מכורים לסקריפטים זה פשוט היה כיף לא נורמלי בקומפים וכזה.. שליעד שכח שאסור סקריפטים הוא נכנס לשרת הפאן ובדיוק היה האנגר גיימס, הוא שכח שיש סקריפטים דלוקים וקיבל באן ואמר "זה העונש שמגיע לי שרימיתי במשחק". ישר הוא מחק את הצ'יט והגיש בקשת התנצלות. היום הייתי איתו בסקייפ ושאלתי למה את מספים את הגלגלת כלכך מהר, הוא אומר לי: "אני מנסה להגיע לבהופ מהיר.." עבר חצי שעה והוא אומר לי שפתאום יצא לו והוא לא מבין מה קרה.. אחרי שהסתכלנו ביחד הבנו שהוא קיבל באן על ביהופ סקריפט. אתה יכול לבחור לא להאמין לסיפור אני רק אומר שליעד לא יעשה דבר כזה! בברכה h0lzEr/עמית ו נערך 2016 באוגוסט 15 על ידי amithol קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Meowman 14 פורסם 2016 באוגוסט 15 Meowman אדמין 14 228 הודעות אני יכול להבטיח שלא השתמשתי אני הספמתי את הגלגלת למעלה ולמטה מהר מאוד ובסקייפ שמעו את הגלגלת שלי ואמרו לי שאני מספים מהר מידיי וזה מלחיץ כמה שהיד שלי מהירה אני אומר פה את האמת שלא השתמשתי בחירה שלכם אם להאמין אני למדתי לקח על סקריפטים אני לא השתמשתי בכווונה או בטעות כי אין לי תוכנה כזאת על המחשב אחרי הבאן הקודם בחירה שלכם עם להאמין או לא ממני ליעד/slogha יש תוכנה שבודקת כמה פעמים אתה עושה משהו (במחשב) למשך דקה ושולחת לך ממוצע אני אנסה למצוא לך את התוכנה ואז תבדוק מה הממוצע שלך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shai 49 פורסם 2016 באוגוסט 15 Shai אדמין בשרת ה-CS:Fun Shai 49 250 הודעות יהיה לך יותר קל אם אתה פשוט תודה שהשתמשת בסקריפטים ותגיד שאתה מתנצל על זה ויורידו לך את הבאן, לשקר לא ילך לעזור לך /= בברכה, Shai Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
liad35 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 16 liad35 משתמש רשום ליעד 10 19 הודעות תקשיב אתה יכול להמשיך לחשוב שהשתמשתי בסקריפטים אני יודע מה אני עשיתי וכשאני עושה טעטות אני מתנצל כמו פעם שעברה שקיבלתי באן על סקרפטים באתי והודתי על מעשי עכשיו שקיבלתי באן בלי משמעות אני לא הולך לוותר על זה כי אני יודע מה אני עשיתי ואני לא!!!! השתמשתי בסקריפטים אתה יכול להמשיך לחשוב את זה אני מודע למה שאני עושה ופעם שעברה התנצלתי הפעם קיבלתי באן על כלום אני לא יוותר על זה ואם יחליטו לא להוריד לי את הבאן אני פשוט לא ישחק בקהילה הזאת יותר כי לחטוף באנים סתם זוהי לא חלק מההנאה בלשחק בשרתי הפאן הגייל וטיטיטי [sIGPIC][/sIGPIC] מה יש לאוהב חוץ מאת yourgame:ygred: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 באוגוסט 16 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות אני מבקש מכל מי שלא קשור לפה לא להגיב פה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
liad35 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 19 liad35 משתמש רשום ליעד 10 19 הודעות אפשר תגובה או משהו לפחות אני לא השתמשתי בסקריפטים אפשר תגובה משהו להסביר או סתם לדפוק אותי עם באן סתם בלי סיבה ולהשאיר אותי ככה ולא ענות על מה שהגבתי חזרה [sIGPIC][/sIGPIC] מה יש לאוהב חוץ מאת yourgame:ygred: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ronc102 53 פורסם 2016 באוגוסט 19 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות @shavit ראיתי שהגבתה כבר ,אבל האם יש סיכוי שהוא אכן לא השתמש בסקריפטים ? רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
shavit 96 פורסם 2016 באוגוסט 20 shavit חבר כבוד shavit 96 1k הודעות @shavit ראיתי שהגבתה כבר ,אבל האם יש סיכוי שהוא אכן לא השתמש בסקריפטים ? הוא השתמש באמצעי חיצוני כלשהו שלוחץ בעבורו על מקש הקפיצה באופן מאוד מהיר ללא מאמץ מצד השחקן. ככל הנראה, סקריפט, מאקרו או אפילו צ'יט שעושה את זה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
liad35 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 20 liad35 משתמש רשום ליעד 10 19 הודעות אני לא השתמשתי השתמשתי בסקריפטים אני יכול להבטיח אולי אין לי הוכחות אבל אני יודע שאני לא עשיתי סקריפטים אתה זוכר שפעם שעברה באתי והתנצלתי הינה כבר הוכחה שאני מודה בטעיות שלי למה עם אני לא מודה עכשיו למה שאני ישקר למתכנת לקהילה שאני אוהב אה??? תן לי סיבה אבל בסדר אם אתם רוצים שאני לא ישחק בקהילה שלוש חודשים אז בסדר אם כלכך קשה להאמין אני לא השתמשתי בסקריפטים!! [sIGPIC][/sIGPIC] מה יש לאוהב חוץ מאת yourgame:ygred: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nyrre 37 פורסם 2016 באוגוסט 20 Nyrre YourGame Beginner kys 37 75 הודעות אהבתי תחתימה גבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו