sisoavi 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 15 sisoavi משתמש רשום 10 8 הודעות קיבלתי באן בסטים שלי ולא עשיתי כלום ! סיבת הבאן באתר זה Duplicate account מעולם לא קיבלתי באן ולא עשיתי משהו שיביאו לי באן, יש לי עוד 2 אחים קטנים שאחד מהם בבאן אצלכם אין לי מושג על מה ! אני מבקש שתורידו לי תבאן כי אני לא עשיתי כלום, כנראה בגלל שאנחנו על אותו רשת קיבלתי אוטומטית והצעה שלי תפסיקו עם הדבר המטומטם הזה שלפי האייפי כולם יקבלו באן, היום יש דבר שנקרא STEAM ID תשתדרגו ! הסטים איידי שלי זה STEAM_1:1:16942340 הניק שלי זה Matrix https://csgo.yourgame.org.il/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:16942340&advType=steamid&Submit קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 באוגוסט 15 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות יש לך אח שבבאן, ואם אח אחד בבאן זה חוסם לכולם את האפשרות לשחק במשחק. (די מבאס אבל בעיה שלו שהוא קיבל את הבאן). וכאח אחד בבאן זה חוסם את כל המשתמשים אשר גולשים על האינטרנט (לפי מה שאני הבנתי) התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
sisoavi 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 15 sisoavi משתמש רשום 10 8 הודעות (נערך) חחח וזה נראה לך נורמלי? אחי הקטן בן 8 עושה שטויות בפאן ואני שאני בן 20 משחק רק Retakes אני צריך להחסם בשרתים שלהם ? חחח זה מצחיק אותי @shavit נערך 2016 באוגוסט 15 על ידי sisoavi קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
sisoavi 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 15 sisoavi משתמש רשום 10 8 הודעות יש לך אח שבבאן, ואם אח אחד בבאן זה חוסם לכולם את האפשרות לשחק במשחק. (די מבאס אבל בעיה שלו שהוא קיבל את הבאן).וכאח אחד בבאן זה חוסם את כל המשתמשים אשר גולשים על האינטרנט (לפי מה שאני הבנתי) חחח וזה נראה לך נורמלי? אחי הקטן בן 8 עושה שטויות בפאן ואני שאני בן 20 משחק רק Retakes אני צריך להחסם בשרתים שלהם ? חחח זה מצחיק אותי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 באוגוסט 15 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות דבר ראשון, נכון זה באמת דופק את מישהו ואפילו יותר ממישהו אחד אבל זה שאח שלך עושה שטויות בפאן והבאן שהוא קיבל על שלושה חודשים שזה כנראה על סקריפטים. אין לי מה להגיד כי לא משנה מה אני אגיד זה לא יעזור חוץ מיזה שאסור לתייג את שביט באשכולים מקווה שעזרתי התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
sisoavi 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 15 sisoavi משתמש רשום 10 8 הודעות לא מעניין אותי מה אחי הקטן עשה, כל בן אדם לעצמו ואם הוא עשה טעות שהוא יקבל תבאן ל 3 חודש, לתייג את שביט אסור אבל חוסר צדק זה מותר? הבאן הזה ירד וגם אח שלי השני קיבל באן והוא לא עשה כלום מה נסגר עם הקהילה ההישראלית? הגברתם טיפה אבטחה אתם חושבים אתם מינימום פנטגון, אתם רק הורסים תקהילה שכבר ככה הרוסה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 באוגוסט 15 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות אם לא מתאים לך שזה יביא באנים לפי האייפי ושזה יהיה "כל אחד לעצמו" יש לך רעיון יותר טוב שימנע מאנשים פשוט לעבור לסמארף שלהם ולהיכנס משם לשרתים? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Meowman 14 פורסם 2016 באוגוסט 15 Meowman אדמין 14 228 הודעות אם לא מתאים לך שזה יביא באנים לפי האייפי ושזה יהיה "כל אחד לעצמו"יש לך רעיון יותר טוב שימנע מאנשים פשוט לעבור לסמארף שלהם ולהיכנס משם לשרתים? אם היה רעיון טוב יותר כבר היה חושבים עליו. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
sisoavi 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 15 sisoavi משתמש רשום 10 8 הודעות (נערך) הגבתי פעמיים בטעות נערך 2016 באוגוסט 15 על ידי sisoavi קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
sisoavi 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 15 sisoavi משתמש רשום 10 8 הודעות אם לא מתאים לך שזה יביא באנים לפי האייפי ושזה יהיה "כל אחד לעצמו"יש לך רעיון יותר טוב שימנע מאנשים פשוט לעבור לסמארף שלהם ולהיכנס משם לשרתים? לא הבנתי תקשר.. מה זה נראלך קומפ? כולה ריטייק.. זה לא תחרותי ואין קשר לראנק שלך, שרת pub עם מוד, איך הגעת לסמארף בכלל.. הרעיון הוא שמישהו לא יקבל באן ויכנס ממשתמש אחר, אבל זה גם אדיוטי קצת כי מי שמקבל באן במשתמש קיבל את העונש שלו לדעתי הבין את משמעות הבאן ולא ירצה אותו שוב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 באוגוסט 15 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות לא הבנתי תקשר.. מה זה נראלך קומפ? כולה ריטייק.. זה לא תחרותי ואין קשר לראנק שלך, שרת pub עם מוד, איך הגעת לסמארף בכלל.. הרעיון הוא שמישהו לא יקבל באן ויכנס ממשתמש אחר, אבל זה גם אדיוטי קצת כי מי שמקבל באן במשתמש קיבל את העונש שלו לדעתי הבין את משמעות הבאן ולא ירצה אותו שוב יש עוד שרתים לקהילה, ויש המון שחקנים. חלקם באו להרוס לשחקנים את החוויה, והבאנים שהם מקבלים ארוכים מאוד, לדוגמה באן ליום. ברגע ששחקן מקבל באן ליום הוא יכול להיכנס לסמארף ולחזור לעשות בלאגן, אבל תודות למערכת שיש לנו זה לא אפשרי בשבילו. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 באוגוסט 15 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות לא הבנתי תקשר.. מה זה נראלך קומפ? כולה ריטייק.. זה לא תחרותי ואין קשר לראנק שלך, שרת pub עם מוד, איך הגעת לסמארף בכלל.. הרעיון הוא שמישהו לא יקבל באן ויכנס ממשתמש אחר, אבל זה גם אדיוטי קצת כי מי שמקבל באן במשתמש קיבל את העונש שלו לדעתי הבין את משמעות הבאן ולא ירצה אותו שוב אני ישאל אותך שאלה אתה פה כדי לבקש הורדת באן או כדי לרדת על המערכת שלנו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
sisoavi 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 15 sisoavi משתמש רשום 10 8 הודעות לבקש הורדת באן.. הנושא הזה נסחף קצת רחוק, אשמח אם יטפלו בבעיה שלי ושנוכל לנעול את האשכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
sisoavi 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 15 sisoavi משתמש רשום 10 8 הודעות אף אחד לא יכול לעזור לי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ronc102 53 פורסם 2016 באוגוסט 15 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות תגיש תלונה לפי הטופס הנ''ל עם הסבר מפורט של כל מה שקרה ואחרי שנדון על המקרה נודיע לך מה יקרה https://yourgame.co.il/showthread.php?t=6039 ננעל רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו