עבור לתוכן

קיבלתי באן מהקונסול ולא עשיתי כלום חד משמעית !

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול sisoavi
  • 10
  • 8 הודעות

קיבלתי באן בסטים שלי ולא עשיתי כלום ! סיבת הבאן באתר זה Duplicate account מעולם לא קיבלתי באן ולא עשיתי משהו שיביאו לי באן, יש לי עוד 2 אחים קטנים שאחד מהם בבאן אצלכם אין לי מושג על מה ! אני מבקש שתורידו לי תבאן כי אני לא עשיתי כלום, כנראה בגלל שאנחנו על אותו רשת קיבלתי אוטומטית והצעה שלי תפסיקו עם הדבר המטומטם הזה שלפי האייפי כולם יקבלו באן, היום יש דבר שנקרא STEAM ID תשתדרגו ! הסטים איידי שלי זה STEAM_1:1:16942340 הניק שלי זה Matrix

https://csgo.yourgame.org.il/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:16942340&advType=steamid&Submit

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 14
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

Evya M
  • אביתר
  • 103
  • 553 הודעות

יש לך אח שבבאן, ואם אח אחד בבאן זה חוסם לכולם את האפשרות לשחק במשחק. (די מבאס אבל בעיה שלו שהוא קיבל את הבאן).

וכאח אחד בבאן זה חוסם את כל המשתמשים אשר גולשים על האינטרנט (לפי מה שאני הבנתי)

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול sisoavi
  • 10
  • 8 הודעות
(נערך)

חחח וזה נראה לך נורמלי? אחי הקטן בן 8 עושה שטויות בפאן ואני שאני בן 20 משחק רק Retakes אני צריך להחסם בשרתים שלהם ? חחח זה מצחיק אותי

@shavit

נערך על ידי sisoavi
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול sisoavi
  • 10
  • 8 הודעות
יש לך אח שבבאן, ואם אח אחד בבאן זה חוסם לכולם את האפשרות לשחק במשחק. (די מבאס אבל בעיה שלו שהוא קיבל את הבאן).

וכאח אחד בבאן זה חוסם את כל המשתמשים אשר גולשים על האינטרנט (לפי מה שאני הבנתי)

חחח וזה נראה לך נורמלי? אחי הקטן בן 8 עושה שטויות בפאן ואני שאני בן 20 משחק רק Retakes אני צריך להחסם בשרתים שלהם ? חחח זה מצחיק אותי

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Evya M
  • אביתר
  • 103
  • 553 הודעות

דבר ראשון, נכון זה באמת דופק את מישהו ואפילו יותר ממישהו אחד אבל זה שאח שלך עושה שטויות בפאן והבאן שהוא קיבל על שלושה חודשים שזה כנראה על סקריפטים.

אין לי מה להגיד כי לא משנה מה אני אגיד זה לא יעזור חוץ מיזה שאסור לתייג את שביט באשכולים

מקווה שעזרתי

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול sisoavi
  • 10
  • 8 הודעות

לא מעניין אותי מה אחי הקטן עשה, כל בן אדם לעצמו ואם הוא עשה טעות שהוא יקבל תבאן ל 3 חודש, לתייג את שביט אסור אבל חוסר צדק זה מותר? הבאן הזה ירד וגם אח שלי השני קיבל באן והוא לא עשה כלום מה נסגר עם הקהילה ההישראלית? הגברתם טיפה אבטחה אתם חושבים אתם מינימום פנטגון, אתם רק הורסים תקהילה שכבר ככה הרוסה

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

MoriAss
  • מורי
  • 101
  • 1.1k הודעות

אם לא מתאים לך שזה יביא באנים לפי האייפי ושזה יהיה "כל אחד לעצמו"

יש לך רעיון יותר טוב שימנע מאנשים פשוט לעבור לסמארף שלהם ולהיכנס משם לשרתים?

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Meowman
  • 14
  • 228 הודעות

אם היה רעיון טוב יותר כבר היה חושבים עליו.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול sisoavi
  • 10
  • 8 הודעות
(נערך)

הגבתי פעמיים בטעות

נערך על ידי sisoavi
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול sisoavi
  • 10
  • 8 הודעות

לא הבנתי תקשר.. מה זה נראלך קומפ? כולה ריטייק.. זה לא תחרותי ואין קשר לראנק שלך, שרת pub עם מוד, איך הגעת לסמארף בכלל.. הרעיון הוא שמישהו לא יקבל באן ויכנס ממשתמש אחר, אבל זה גם אדיוטי קצת כי מי שמקבל באן במשתמש קיבל את העונש שלו לדעתי הבין את משמעות הבאן ולא ירצה אותו שוב

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Zpower
  • זיו
  • 153
  • 2.7k הודעות
לא הבנתי תקשר.. מה זה נראלך קומפ? כולה ריטייק.. זה לא תחרותי ואין קשר לראנק שלך, שרת pub עם מוד, איך הגעת לסמארף בכלל.. הרעיון הוא שמישהו לא יקבל באן ויכנס ממשתמש אחר, אבל זה גם אדיוטי קצת כי מי שמקבל באן במשתמש קיבל את העונש שלו לדעתי הבין את משמעות הבאן ולא ירצה אותו שוב

יש עוד שרתים לקהילה, ויש המון שחקנים. חלקם באו להרוס לשחקנים את החוויה, והבאנים שהם מקבלים ארוכים מאוד, לדוגמה באן ליום.

ברגע ששחקן מקבל באן ליום הוא יכול להיכנס לסמארף ולחזור לעשות בלאגן, אבל תודות למערכת שיש לנו זה לא אפשרי בשבילו.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

MoriAss
  • מורי
  • 101
  • 1.1k הודעות

אני ישאל אותך שאלה

אתה פה כדי לבקש הורדת באן או כדי לרדת על המערכת שלנו?

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול sisoavi
  • 10
  • 8 הודעות

לבקש הורדת באן.. הנושא הזה נסחף קצת רחוק, אשמח אם יטפלו בבעיה שלי ושנוכל לנעול את האשכול

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול sisoavi
  • 10
  • 8 הודעות

אף אחד לא יכול לעזור לי?

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

ronc102
  • רון
  • 53
  • 1.1k הודעות

תגיש תלונה לפי הטופס הנ''ל עם הסבר מפורט של כל מה שקרה ואחרי שנדון על המקרה נודיע לך מה יקרה

https://yourgame.co.il/showthread.php?t=6039

ננעל

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

התחבר או הרשם על מנת להגיב.

עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב

צור חשבון

צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.

רישום חשבון חדש

התחבר

משתמש קיים? התחבר.

התחבר עכשיו