תרגעו 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 14 תרגעו משתמש רשום 10 28 הודעות יש פה ילדים קטנים שמקללים וצורחים ומלא afk, אני כל יום משחק כמה שעות פה ואין אדמין פעם אחת שהוא מחובר יש פה ילדים חארות פשוט שהורסים פה את כל החוויה תטפלו בזה חוץ מזה כבר כמעט שבוע אין תשובה לגבי הבקשה שלי לאדמין קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PenTaMiX 11 פורסם 2016 באוגוסט 14 PenTaMiX משתמש רשום זיו 11 126 הודעות המצב בריטייק גרוע אין אדמינים יש afk שעושים +right וכו' קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ronc102 53 פורסם 2016 באוגוסט 14 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות יש כרגע בעיה בהעלאת אדמינים לשרת ברגע שהבעיה תטופל המצב ישתפר רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 באוגוסט 14 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות תמיד מפרסמים שם קהילות אבל נסמוך על רון קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
LeTroXe 29 פורסם 2016 באוגוסט 14 LeTroXe משתמש רשום 29 559 הודעות יש פה ילדים קטנים שמקללים וצורחים ומלא afk, אני כל יום משחק כמה שעות פה ואין אדמין פעם אחת שהוא מחובריש פה ילדים חארות פשוט שהורסים פה את כל החוויה תטפלו בזה חוץ מזה כבר כמעט שבוע אין תשובה לגבי הבקשה שלי לאדמין המצב בריטייק גרוע אין אדמינים יש afk שעושים +right וכו' +1 אדמין - במערכת הפאגים Steam Group קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תרגעו 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 14 תרגעו משתמש רשום 10 28 הודעות יש כרגע בעיה בהעלאת אדמינים לשרת ברגע שהבעיה תטופל המצב ישתפר שוב עזוב את הבעיה הזאת, היום נכנס אדמין ובכללי בכל השבוע הזה ששיחקתי לא ראיתי אדמין אחד.... עזוב אדמינים חדשים עכשיו, דבר עם האדמינים שיהיו פעילים בבקשה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו