OriMatrif 158 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 12 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות קיבלתי באן על ביהופ סקריפט ואני מצטער שהשתמשתי במאקרו לא ידעתי שאסור אני מתנצל אני לא ישתמש בזה יותר אם הייתי יודע שאסור לא הייתי שם כי אני מאוד נהנה בשרתים כאן שם בסטים: ףירטמ והשמ Oriツ סטים איידי: STEAM_0:1:167049516 קישור לפרופיל בסטים: http://steamcommunity.com/id/OriV קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 12 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות משהו יכול לעזור לי בבקשה לקרוא למישהו שיכול לטפל בזה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DarkMan 11 פורסם 2016 באוגוסט 12 DarkMan YourGame Expert 11 327 הודעות תשלח מייל לשביט ותבקש ממנו להוריד לך shavit@yourgame .co.il (תוריד את הרווח) בברכה מנהל שרת הKZ ליצירת קשר איתי Steam: http://steamcommunity.com/id/dark69man/ Skype: ror951 אני בTS רוב היום אז אתם יכולים גם לדבר איתי שם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 12 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות תשלח מייל לשביט ותבקש ממנו להוריד לךshavit@yourgame .co.il (תוריד את הרווח) שלחתי לו והוא אמר לי לכתוב פה התנצלות אז כתבתי ואני כבר מהבוקר לא רואה שמשהו מתייחס לזה בכלל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sabon 42 פורסם 2016 באוגוסט 12 Sabon משתמש רשום אילן 42 333 הודעות קצת סבלנות מקומות שהייתי אדמין: BHOP FUN JAIL קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 באוגוסט 12 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות תמתין בסבלנות, הוא לא זמין 24/7. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 באוגוסט 12 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות תפסיקו להגיב פה, התגובה הבאה תהיה של שביט. הבנו שהוא צריך לחכות בסבלנות לא צריך שכל אחד שרואה את האשכול יגיד לו את זה. התגובות האחרונות נמחקו. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
shavit 96 פורסם 2016 באוגוסט 12 shavit חבר כבוד shavit 96 1k הודעות ירד, מקווה שלא יחזור על עצמו שנית. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 12 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות ירד, מקווה שלא יחזור על עצמו שנית. תודה רבה מודה לך מאוד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
inject459 10 פורסם 2016 באוגוסט 14 inject459 משתמש רשום 10 2 הודעות מה הקטע להשתמש בזה יבוטים תלמדו לעשות bhop לבד שלא נדבר על זה שאתה מצליח בזה ואתה יודע שאתה טוב בזה זה הרבה יותר כיף מאשר עם תוכנה שעושה לך הכל לבד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PaPa Smurf # Krov 23 פורסם 2016 באוגוסט 14 PaPa Smurf # Krov YourGame Novice idan 23 838 הודעות ננעל. מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר אחראי קהילות לשעבר פקח הפורום לשעבר לכול שאלה/בקשה/עזרה פנה אלי [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו