Ender 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 11 Ender משתמש רשום 10 2 הודעות (נערך) נ.ב הייתי על voice_enable 0 אשמח לתשובה וגם זאת בקשה לunban אז יכול להיות שאדמין דיבר ולא שמעתי נערך 2016 באוגוסט 11 על ידי Ender קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
sakura 13 פורסם 2016 באוגוסט 11 sakura אדמין תמיר 13 168 הודעות בדקת בסורס באן למה קיבלת את הבאן? אגב עם אתה לא יודע איך לבדוק תביא לי את השם שלך במשחק אני אשמח לבדוק בשבילך :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
BugMS 20 פורסם 2016 באוגוסט 11 BugMS YourGame Advanced 20 151 הודעות נ.ב הייתי על voice_enable 0אשמח לתשובה וגם זאת בקשה לunban אז יכול להיות שאדמין דיבר ולא שמעתי מה השם שלך בסטים? מנהל שרת הRetakes קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2016 באוגוסט 11 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות לפי מה שזה נראה (לפי הלינק שמיקמק פרסם) קיבלת באן על סקריפטים וזה ניתן אוטומטית כלומר לא אדמין אלא המערכת שמותקנת בשרת כדי לטפל בזה תצטרך לפנות לשביט שהוא המתכנת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PaPa Smurf # Krov 23 פורסם 2016 באוגוסט 11 PaPa Smurf # Krov YourGame Novice idan 23 838 הודעות אם השתמשת תפתח אשכול חנינה, אם לא השתמשת תשלח הודעה לשביט. ויגיד גם לך לא צריך לפתוח אשכול על כול דבר סורס באנס - csgo.yourgame.co.il מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר אחראי קהילות לשעבר פקח הפורום לשעבר לכול שאלה/בקשה/עזרה פנה אלי [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו