orel01 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 11 orel01 משתמש רשום 10 18 הודעות היום ה11.08.2016 שעה 9:25 האדמין oyc שבכלל אדמין בגייל נתן לי באן בשרת הפאן אחרי שהוא וחברו איימו עליי צחקו עליי קיללו אותי ועוד חבר ספג את ההשפלות ואני לא מבין כל אדמין נורמלי לא מתערב בשרתים אחרים אלא שלו איך יכול להיות אדמין כזה שיוצא מהשרת שהוא מנהל בו מתחיל לריב עם אנשים בשרת אחר ושהם עונים לו הוא נותן להם באנים ומשליט טרור מה זה ככה פתאום אני דורש שיורידו אותו מאדמין שגם ככה נראה פרוטקציה בתודה ובאמת שנמאס שנותנים לילדים קטנים אדמין אני לא אשם שילד בן 12 מתעצבן ולא לוקח פרופורציות ולא חושב לפני פה זה לא בית ספר לפי מיטב הבנתי זאת קהילה מכובדת ואף אחד לא צריך לסבול מזה אז אני דורש לבדוק אם עשיתי רע אקבל עונש אבל לא מידיי כלכך בלי התראה ולא בזלזול שהוא נותן באן וצוחק עליי תוך כדי עם חבר שלו ואדמינים יותר נורמלים ממנו לא עושים דבר כזה מקווה לשמוע על התפתחות בעניין קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
pitpiton 119 פורסם 2016 באוגוסט 11 pitpiton משתמש כבוד תומר 119 724 הודעות התחיל מזה לדבר יפה. שנית גיל לא משנה. כפי שאני רואה אתה והוא לפי הדיבור אותו גיל. שלוש אין הוכחות זה אומר שאתה רוצה שהוא ירד כי אתה שונא אותו או יש משהו נגדו או שאתה צודק לכן אני צריך לראות דברים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 באוגוסט 11 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות א. אני לא ילד בן 12 ב. אתה וחבר שלך שמתם שירים במיקרפון קיללתם שחקים והשפלתם ילדים בשרת. ג. תעונשים שלך אתה לא קיבלת ממני את המיוט והבאן והגאג קיבלת ממורי שהיה ב spectate ולא ראית אותו ד. מורי ביקש ממני להישאר בשרת כי לא היה שם אדמינים והיה מלא בעיות. ה. אף אחד לא ספג השפלות דיברתי אליכם כאילו אני שחקן רגיל ניסיתי להסביר לכם אתם לא הקשבתם קראתי למורי. ו. התפקיד של "אדמין" הוא בתכלס שחקן רגיל רק שיש לו אפשרות לשמור על החוק אני לא באתי לעשות לכם שומר דבר אתם עברתם את החוקים ותקבלו את העונש. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orel01 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 11 orel01 משתמש רשום 10 18 הודעות דבר ראשון דיברתי יפה דבר שני אתה לא קשור לסגל הפאן ובבקשה תעשה את עבודתך כראוי ונהל את האדמינים שלך דבר שלישי אין לך את היכולת להשוות גילאים לפי הקול כי פה אתה מביא לי מצב של עלבון ואם אתה לא יודע מה גילי ושופט לפי הקול של בנאדם אז השיפוט שלך לא תקין ושהוא מאיים עלי שהוא יבוא עליי עם עוד 2 חברים אני הגבתי אותו דבר ואז הוא קילל אותי ואמר לי "בדואי,מפגר ,אני יתן לך באן ,מיוט ,ומאיים עליי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NiceGUy kurwa 10 פורסם 2016 באוגוסט 11 NiceGUy kurwa משתמש רשום 10 5 הודעות @oYc שקרן אם שמתי שירים תביא רכורד מייד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 באוגוסט 11 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות דבר ראשון דיברתי יפה דבר שני אתה לא קשור לסגל הפאן ובבקשה תעשה את עבודתך כראוי ונהל את האדמינים שלך דבר שלישי אין לך את היכולת להשוות גילאים לפי הקול כי פה אתה מביא לי מצב של עלבון ואם אתה לא יודע מה גילי ושופט לפי הקול של בנאדם אז השיפוט שלך לא תקין ושהוא מאיים עלי שהוא יבוא עליי עם עוד 2 חברים אני הגבתי אותו דבר ואז הוא קילל אותי ואמר לי "בדואי,מפגר ,אני יתן לך באן ,מיוט ,ומאיים עליי בפעם הבא שתרצה להגיש תלונה תגיש לפי הטופס התייחסו יותר יפה https://yourgame.co.il/showthread.php?t=6039 אני לא דיברתי אלייך לא יפה התייחסתי אלייך יפה וקיללת אותי אתה צריך לקבל את העונש זה ששחקן מקלל אותך זה לא אשמתי וגם השחקן השני קיבל עונש אני לא הבאתי את העונש . קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orel01 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 11 orel01 משתמש רשום 10 18 הודעות א. אני לא ילד בן 12ב. אתה וחבר שלך שמתם שירים במיקרפון קיללתם שחקים והשפלתם ילדים בשרת. ג. תעונשים שלך אתה לא קיבלת ממני את המיוט והבאן והגאג קיבלת ממורי שהיה ב spectate ולא ראית אותו ד. מורי ביקש ממני להישאר בשרת כי לא היה שם אדמינים והיה מלא בעיות. ה. אף אחד לא ספג השפלות דיברתי אליכם כאילו אני שחקן רגיל ניסיתי להסביר לכם אתם לא הקשבתם קראתי למורי. ו. התפקיד של "אדמין" הוא בתכלס שחקן רגיל רק שיש לו אפשרות לשמור על החוק אני לא באתי לעשות לכם שומר דבר אתם עברתם את החוקים ותקבלו את העונש. אתה לא שמרת על החוק כשאיימת עליי לא שמתי שירים ובחיים אני לא שם שירים אז שכח מזה לא ניסית להסביר איימת וצעקת שתביא חברים ואני רוצה לראות רקורד ששמתי שירים וגם לראות אם הסברת לי כראוי ולא "איימת" עליי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NiceGUy kurwa 10 פורסם 2016 באוגוסט 11 NiceGUy kurwa משתמש רשום 10 5 הודעות @oYc תפסיק לשקר אם ככה מתנהג אדמין בשרתי yourgame אז כל אחד אדמין קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orel01 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 11 orel01 משתמש רשום 10 18 הודעות @oYc תקשיב תביא רקורד על זה שקיללתי אותך ואתה לא איימת עליי ותפסיק לסלף תמציאות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 באוגוסט 11 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות אתה לא שמרת על החוק כשאיימת עליי לא שמתי שירים ובחיים אני לא שם שירים אז שכח מזה לא ניסית להסביר איימת וצעקת שתביא חברים ואני רוצה לראות רקורד ששמתי שירים וגם לראות אם הסברת לי כראוי ולא "איימת" עליי אתם שניכם שמתם שירים שזה לא אמור לקרות קיבלתם תעונש כאן הדיון הזה ניגמר. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NiceGUy kurwa 10 פורסם 2016 באוגוסט 11 NiceGUy kurwa משתמש רשום 10 5 הודעות מי אתה שתביא באן למישהו שאתה לא אדמין בשרת שאתה משחק קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
orel01 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 11 orel01 משתמש רשום 10 18 הודעות @oYc הדיון לא נגמר אני רוצה לראות רקורד ולא שמתי שירים אתה יכול לבדוק בלי רקורד אין לך אפשרות לעשות לי את זה ואני רוצה הוכחות ואתה משקר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 באוגוסט 11 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות הוא לא צריך להבין לכם שום רקורד על מיוטים. הם נתנו באישור שלי בגלל שבאותו רגע לא יכולתי להיכנס. אחרי דקה נכנסתי וראיתי בדיוק כמה בלאגן עשיתם וטיפלתי בהכל. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו