ofek.sharabi 12 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 10 ofek.sharabi משתמש רשום אופק שרעבי 12 294 הודעות (נערך) אני הייתי בשרת הפאן באתי ללכת לאיוונט בשרת הפאן עשיתי ביהופ וזה (אני לא יודע לעשות ביהופ בכלל! ואם כן זה בקושי) אני לא מבין קיבלתי באן משום מה שאין לי כלום אשמח אם תבדקו לי את המחשב ואת הכל אני ממש לא התשמשתי בסקריפטים תשאלו מי שאתם רוצים נשבע לכם שאין לי כלום אני לא מבין מזה??? תוכל לשאול מלא ילדים בקהילה שאני לא יודע לעשות ביהופ בכללי ואני לא משתמש בשטוויות האלה כנראה יה באג או אני לא יודע מה כי גם אמרו לי לא לעשות בהיופ כי זה מביא באנים סתם אבל לא הקשבתי רציתי לנסות לעשות ביהופ עשיתי הגעתי לחמש מאות ספייד ופשוט קיבלתי באן אני מבטיח שאין לי כלום ואני רוצה שתבדקו לי אותו עכשיו לא רוצים לעלות אותי לאדמין בגלל זה נערך 2016 באוגוסט 10 על ידי ofek.sharabi קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ofek.sharabi 12 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 10 ofek.sharabi משתמש רשום אופק שרעבי 12 294 הודעות @shavit קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ofek.sharabi 12 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 10 ofek.sharabi משתמש רשום אופק שרעבי 12 294 הודעות up קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 באוגוסט 11 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות אל תצטט את שביט סתם תערוך לפי טופס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
shavit 96 פורסם 2016 באוגוסט 11 shavit חבר כבוד shavit 96 1k הודעות אכן הבאן שלך ושל עוד ארבעה שחקנים משרת הפאן לא מוצדקים. השחקנים שאני מתכוון אליהם: GilEzSavta ♥Ofek.Sharabi♥[Golbat 600 CP] Dezayer oded הבאנים ירדו ואמצא דרך לטפל בזה בהקדם האפשרי. שאר הבאנים כן מוצדקים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
shavit 96 פורסם 2016 באוגוסט 11 shavit חבר כבוד shavit 96 1k הודעות האנטי צ'יט עודכן וזה לא אמור לקרות יותר. ליתר בטחון: קפצת בלחיצות על רווח או על גלגלת העכבר שלך? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ofek.sharabi 12 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 11 ofek.sharabi משתמש רשום אופק שרעבי 12 294 הודעות האנטי צ'יט עודכן וזה לא אמור לקרות יותר.ליתר בטחון: קפצת בלחיצות על רווח או על גלגלת העכבר שלך? רווח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
shavit 96 פורסם 2016 באוגוסט 11 shavit חבר כבוד shavit 96 1k הודעות רווח כפי שחשבתי: הבעיה תוקנה ולא אמורה לקרות יותר. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו