AdytioNProBM 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 10 AdytioNProBM מורחקים 10 0 הודעות שלום רב מדובר בילד גנב בשם RazerShot אני קניתי לו משחק ושכחתי להוריד את הכרטיס אשראי. הילד הזה השתמש בכסף שלי וקנה לעצמו עוד משחקים בלי ידיעתי ואני מודיע לכם תיזהרו ליפול קורבן למשחקים של ילדים אני חשבתי שהוא היה חבר ויוריד ואז אחרי חודש לא הבנתי איך נגמר לי הכסף מהר מדי ואז ראיתי חיובים בסטים מהכרטיס אז אני אומר לכם תיזהרו לקבל אותו הוא ילד רמאי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
noprofile 11 פורסם 2016 באוגוסט 10 noprofile משתמש כבוד הראל 11 237 הודעות אתה יכול לשלוח את הסטים הזה? אני רוצה לראות את כמות המשחקים ואת הדברים שהוא קנה חבר כבוד ברמת גלובל עלית קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CookieMonsta 12 פורסם 2016 באוגוסט 10 CookieMonsta YourGame Advanced Natan 12 180 הודעות איזה משחקים הוא קנה? אתה יכול לספק הוכחה? CookieMonsta מנהל ואדמין לשעבר בשרת הארנה בקונטר לכל שאלה או סתם לדבר אפשר לשלוח לי הודעה בפורום, בסטים, בסקייפ, בדיסקורד או בטימספיק. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2016 באוגוסט 10 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות בכללי סתם חבל שנפלת קורבן לדבר כזה (אם זה נכון) כי אין שום הליך חוקי שאפשר לנקוט נגדו כי בכל זאת השארת אצלו את הפרטים של כרטיס האשראי בחוסר אחריות. סתם חבל שנופלים קורבן לדברים כאלה, אולי פעם הבאה תהיה יותר זהיר. אני גם סתם לא מאמין שהוא יעשה דבר כזה אני מכיר את הילד. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DigitalSoul 14 פורסם 2016 באוגוסט 10 DigitalSoul YourGame Novice אביעד 14 964 הודעות אני גם לא מאמין שהוא יעשה את זה אני מכיר את הילד הזה מלא אבל מלא זמן ולא נראלי שזה יקרה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
pitpiton 119 פורסם 2016 באוגוסט 10 pitpiton משתמש כבוד תומר 119 724 הודעות דבר ראשון תגיש תלונה אם זה נכון. עקב זה שלא בעלי הכרטיס רכש את המשחקים אלה מישהו כביכול שפרץ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 באוגוסט 10 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות תגיש תלונה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DarkMan 11 פורסם 2016 באוגוסט 10 DarkMan YourGame Expert 11 327 הודעות לפני שעוד אנשים כותבים פה משהו למה אתה מפנה את זה רק למנהלים ואיפה וזה קרה? בברכה מנהל שרת הKZ ליצירת קשר איתי Steam: http://steamcommunity.com/id/dark69man/ Skype: ror951 אני בTS רוב היום אז אתם יכולים גם לדבר איתי שם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ronc102 53 פורסם 2016 באוגוסט 10 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות זה די בעיה שלך שהשארתה את האשראי למרות שגם הוא יצא ילד חרא שהוא השתמש בכסף שלא שלו , אתה יכול לשלוח הקישור לסטים שלו ? רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RaZerShoT 10 פורסם 2016 באוגוסט 10 RaZerShoT חדש/ה ב־YourGame 10 20 הודעות אל תאמינו חברים לא גנבתי כלום נשבע לכם שלא גנבתי שקל אחד מי שבכל זאת לא מאמין אתם מוזמנים לבדוק את הסטים שלי : http://steamcommunity.com/id/RaZerShoTAnime/ שלום רב מדובר בילד גנב בשם RazerShotאני קניתי לו משחק ושכחתי להוריד את הכרטיס אשראי. הילד הזה השתמש בכסף שלי וקנה לעצמו עוד משחקים בלי ידיעתי ואני מודיע לכם תיזהרו ליפול קורבן למשחקים של ילדים אני חשבתי שהוא היה חבר ויוריד ואז אחרי חודש לא הבנתי איך נגמר לי הכסף מהר מדי ואז ראיתי חיובים בסטים מהכרטיס אז אני אומר לכם תיזהרו לקבל אותו הוא ילד רמאי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
mastersplinter 78 פורסם 2016 באוגוסט 10 mastersplinter YourGame Advanced Aviv Hazan 78 296 הודעות אל תאמינו חברים לא גנבתי כלום נשבע לכם שלא גנבתי שקל אחדמי שבכל זאת לא מאמין אתם מוזמנים לבדוק את הסטים שלי : http://steamcommunity.com/id/RaZerShoTAnime/ חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
AdytioNProBM 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 11 AdytioNProBM מורחקים 10 0 הודעות אל תאמינו חברים לא גנבתי כלום נשבע לכם שלא גנבתי שקל אחדמי שבכל זאת לא מאמין אתם מוזמנים לבדוק את הסטים שלי : http://steamcommunity.com/id/RaZerShoTAnime/ יא חתיכת בן זונה שקרן אתה כל פעם משנה סטים ואפילו ינאי אמר לי שצילמתה לו את זה יא חולה סרטן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gilronen 732 פורסם 2016 באוגוסט 11 gilronen יו"ר הקהילה גיל 732 1.5k הודעות הבנו כבר שיש לנו פה עסק עם הייטר. נעול. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו