CookieMonsta 12 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 8 CookieMonsta YourGame Advanced Natan 12 180 הודעות שלום לכולם! כאן נתן ורון מנהלי שרת הארנה. לאחרונה הגענו למסקנה שאין לנו יותר יכולת לנסות להרים את השרת כמו שהצלחנו בתקופת ההתחלה שלנו כמנהלים. ניסינו הכל ואנחנו לא מצליחים. כמו כן אין לנו כבר יותר מדי זמן לנהל וזה פוגע בשרת. בגלל האירועים האלה אנחנו רוצים להודיע על פרישתינו מהניהול כדי לתת לזוג מנהלים חדשים את הכבוד ולנסות לשבור את המזל הרע של מנהלי השרת ולהחיות השרת שוב בתקווה שיצליחו לאורך זמן. אנחנו רוצים להודות לכולם לכל מי שתמך בנו לאורך התקופה הנפלאה הזאת, אנחנו לא ננקוב בשמות כי יש פשוט כלכך הרבה אז מי שיודע אנחנו מתכוונים אליו. היה כיף עם כל הצחוקים והרגעים הכיפיים בשרת ובכללי אבל אנחנו מרגישים שזה הזמן להפסיק, תודה לכולם על הכל ונקווה לראות אתכם שוב בעתיד, נתן ורון, מנהלי שרת הארנה (לשעבר)-cancan- CookieMonsta מנהל ואדמין לשעבר בשרת הארנה בקונטר לכל שאלה או סתם לדבר אפשר לשלוח לי הודעה בפורום, בסטים, בסקייפ, בדיסקורד או בטימספיק. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MeowDevil 113 פורסם 2016 באוגוסט 8 MeowDevil YourGame Expert הראל 113 420 הודעות בהצלחה בעתיד אחי!! מפקח קהילת CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Trokar 14 פורסם 2016 באוגוסט 8 Trokar YourGame Expert guri 14 454 הודעות בהצלחה לכם:O קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DigitalSoul 14 פורסם 2016 באוגוסט 8 DigitalSoul YourGame Novice אביעד 14 964 הודעות בהצלחה רבה לכם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2016 באוגוסט 8 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות Nooooooooooooooo My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 באוגוסט 8 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות בהצלחה לשניכם! היה ממש כיף לנהל אתכם בזמני, חבל לי שאתם מוותרים על השרת אבל נקווה שזה לטובה :) המון בהצלחה בעתיד! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HyperActive 16 פורסם 2016 באוגוסט 8 HyperActive אדמין יניב 16 128 הודעות בהצלחה בהמשך. ~I'm HyperActive~ -Black And Yellow- .Every Thing I Do, I Do It BIG. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RaZerShoT 10 פורסם 2016 באוגוסט 8 RaZerShoT חדש/ה ב־YourGame 10 20 הודעות בהצלחה לכם! אוהב אותכם ממש! :o קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ronc102 53 פורסם 2016 באוגוסט 8 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות בהצלחה בהמשך חברה רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PaPa Smurf # Krov 23 פורסם 2016 באוגוסט 8 PaPa Smurf # Krov YourGame Novice idan 23 838 הודעות בהצלחה בהמשך! מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר אחראי קהילות לשעבר פקח הפורום לשעבר לכול שאלה/בקשה/עזרה פנה אלי [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2016 באוגוסט 8 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות נתן חסר לך אתה פורש מהקהילה בהצלחה בהמשך! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DarkMan 11 פורסם 2016 באוגוסט 8 DarkMan YourGame Expert 11 327 הודעות ביי נזכור אותכם... בברכה מנהל שרת הKZ ליצירת קשר איתי Steam: http://steamcommunity.com/id/dark69man/ Skype: ror951 אני בTS רוב היום אז אתם יכולים גם לדבר איתי שם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PanDaISR 10 פורסם 2016 באוגוסט 8 PanDaISR אדמין 10 34 הודעות שיהיה לכם בהצלחה בהמשך הייתם אחלה של מנהלים אני יזכור כל רגע איתכם. לשעבר אדמין בשרת הארנה ואוהד שרוף של ביתר ירושלים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
CookieMonsta 12 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 8 CookieMonsta YourGame Advanced Natan 12 180 הודעות (נערך) תודה רבה לכולם 3> מקווים לשמור על קשר :) תוסיפו בסטים למי שאין ונשחק http://steamcommunity.com/id/NatanMonsta/ נתן חסר לך אתה פורש מהקהילהבהצלחה בהמשך! אני עדיין אמשיך לשחק פה ושם בסרברים אל תדאג ;) נערך 2016 באוגוסט 8 על ידי CookieMonsta CookieMonsta מנהל ואדמין לשעבר בשרת הארנה בקונטר לכל שאלה או סתם לדבר אפשר לשלוח לי הודעה בפורום, בסטים, בסקייפ, בדיסקורד או בטימספיק. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shai 49 פורסם 2016 באוגוסט 8 Shai אדמין בשרת ה-CS:Fun Shai 49 250 הודעות בהצלחה לכם! בברכה, Shai Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו