n0nstop 135 פורסם 2016 באוגוסט 8 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות בתור מתחיל אני ממליץ מאוד לראות one piece naruto אומנות החרב אונליין sao פיירי טייל אני פחות ממליץ. אחרי שתראה את כל האנימות של המתחילים אני יכיר לך אנימות מעולות שמתאימות למתקדמים! תהנה via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EPICpompa 15 פורסם 2016 באוגוסט 8 EPICpompa משתמש רשום lkljl 15 220 הודעות אני ממליץ death note וshokugeki no souma קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 באוגוסט 8 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות אני ממליץ death note וshokugeki no souma לא הכי ממליץ לאנימה ראשונה. via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2016 באוגוסט 8 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות Naruto Shippuden Sword Art Online Attack On Titan "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ilayromi5 10 פורסם 2016 באוגוסט 16 ilayromi5 משתמש רשום איליי 10 58 הודעות אני התחלתי עם פוקימון ונרוטו ממש סבבה למתחילים בברכה fade ezPZ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ronc102 53 פורסם 2016 באוגוסט 16 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות דרגון בול זה אנימה ? O_o רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2016 באוגוסט 16 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות דרגון בול זה אנימה ? O_o כן "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Meowman 14 פורסם 2016 באוגוסט 16 Meowman אדמין 14 228 הודעות אני התחלתי עם פוקימון ונרוטו ממש סבבה למתחילים "מתחילים" יש דרגות? מה הכי גבוהה super weeb master elite? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ilayromi5 10 פורסם 2016 באוגוסט 16 ilayromi5 משתמש רשום איליי 10 58 הודעות "מתחילים" יש דרגות? מה הכי גבוהה super weeb master elite? globanime בברכה fade ezPZ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Exufox1 18 פורסם 2016 באוגוסט 20 Exufox1 YourGame Advanced 18 164 הודעות ממליץ מאוד על Sword Art Online הוא היה האנימה השני שראיתי ולא מזמן החלטתי לראות אותו שוב מחדש מרוב שאהבתי אותו :) בברכה , Exuf0x אדמין בשרת הBhop ומנהל השרת ה FUN לשעבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DDigimon 0 פורסם 2016 באוגוסט 27 DDigimon חדש/ה ב־YourGame 0 9 הודעות digimon naruto pokemon one piece מומלץ :) בקרוב. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Usopp 67 פורסם 2016 בספטמבר 12 Usopp משתמש רשום תמיר 67 178 הודעות תתחיל עם וואן פיס יש בה הכל! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו