pitpiton 119 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 8 pitpiton משתמש כבוד תומר 119 724 הודעות שלוםאני בן 12 מתלהב שמשחק יומיים בג'ייל חלומי הוא להיות גבר אלפה מרדני כל ראונד אני מורד היישר מהבידוד ועד לאל אר תקחו אותי עכשיו רציני פיטפיטון חבל על הקלאן, על תתן לאנשים לבקש להכינס פשוט תזמין מי שאתה רואה שהוא אחלה גבר לא חסר קלאנים של ילדי ג'ייל מתלהבים שכתוב שם mavet le malshinim, mered or kick וכל זה וכמו ילדים טובים הם בבידוד 24/7 חבל ששלך יהפוך לאחד כזה מנסים להיות חמולה של פעם אתם סתם בוטים ולא יודעים למרוד:clap: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רציני ??!?!?!?!!?! עדיין חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחח לתומר חסר כרגע חיילים, אבל הנה בשנייה כולם קופצים. חחחחחחחחחחחחח הוא במחסור חיילים אחד אחד ממכם מושפלים. תלמדו קצת לחיים אולי תבינו וחלאס להגיב באשכול. הבאה שיגיב יקבל אישית ממני הרחקה להרבה זמן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
pitpiton 119 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 8 pitpiton משתמש כבוד תומר 119 724 הודעות כל ראונד מורד מקווה להיתקבל Viva La Mered כתוב לי משהו לסטים אני יוסיף אותך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 באוגוסט 8 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות חחחחחחחחחחחחח נודר אוהב אותך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תרגעו 10 פורסם 2016 באוגוסט 8 תרגעו משתמש רשום 10 28 הודעות שמישהו יצנזר את הקללות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xShakedDev 55 פורסם 2016 באוגוסט 8 xShakedDev מתכנת YourPixel שקד 55 208 הודעות אתם משפילים את עצמכם בכוונה? שמתי לב... טנק יו החמוד איים עליי בגלל שלא בחרתי אותו והעיף אותו... ממש השפלה :o קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Le Dude 10 פורסם 2016 באוגוסט 9 Le Dude משתמש רשום 10 561 הודעות (נערך) אני לא בא נגדך אני רק אומר שחצי מהילדים שתביא עכשיו הם ילדי אל אר מסכנים שמתחנפים לאדמינים ומאוננים תוך כדי סע תביא לי באן תראה את התגובות אחד אחד "תמיד מורד יאללה מרד" ילדים קטנים מושפעים שחושבים שזה מגניב להיות בקלאן שלך אחלה גנון גבר תמשיך ככה נערך 2016 באוגוסט 9 על ידי Le Dude בברכה גל, מנהל שרת הJailBreak לשעבר לכל בקשה פניה או סתם חפירה ניתן למצוא אותי בטיםספיק, בשרת, לצטט אותי, לשלוח לי הודעה פרטית או בסטים :D yourgameicon2 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sergio Ramos 216 פורסם 2016 באוגוסט 9 Sergio Ramos YourGame Average עדי 216 1.3k הודעות (נערך) שלום שמי עדי ואני מעוניין להיכנס לקבוצתך. אני לא מאשר את אף אחד מהחוקים. נערך 2016 באוגוסט 9 על ידי gkgames "אדם לאדם זאב" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
pitpiton 119 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 9 pitpiton משתמש כבוד תומר 119 724 הודעות אני לא בא נגדך אני רק אומר שחצי מהילדים שתביא עכשיו הם ילדי אל אר מסכנים שמתחנפים לאדמינים ומאוננים תוך כדי סע תביא לי באן תראה את התגובות אחד אחד "תמיד מורד יאללה מרד" ילדים קטנים מושפעים שחושבים שזה מגניב להיות בקלאן שלך אחלה גנון גבר תמשיך ככה אני מבין שכולם גידלו ביצים בוא לא נשכח שגם אתה הייתה ככה אז אל תנסה להיות גבר עכשיו... נתחיל מזה שזה משחק ולא חיים אמתיים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו