PenTaMiX 11 פורסם 2016 באוגוסט 7 PenTaMiX משתמש רשום זיו 11 126 הודעות תומר יחנון אלק מרד בקושי יודע לקפוץ ברצף noob תומר יחנון אלק מרד בקושי יודע לקפוץ ברצף noob תומר יחנון אלק מרד בקושי יודע לקפוץ ברצף noob תומר יחנון אלק מרד בקושי יודע לקפוץ ברצף noobתומר יחנון אלק מרד בקושי יודע לקפוץ ברצף noobתומר יחנון אלק מרד בקושי יודע לקפוץ ברצף noobתומר יחנון אלק מרד בקושי יודע לקפוץ ברצף noobתומר יחנון אלק מרד בקושי יודע לקפוץ ברצף noobתומר יחנון אלק מרד בקושי יודע לקפוץ ברצף noobתומר יחנון אלק מרד בקושי יודע לקפוץ ברצף noobתומר יחנון אלק מרד בקושי יודע לקפוץ ברצף noobתומר יחנון אלק מרד בקושי יודע לקפוץ ברצף noobתומר יחנון אלק מרד בקושי יודע לקפוץ ברצף noobתומר יחנון אלק מרד בקושי יודע לקפוץ ברצף noob קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xShakedDev 55 פורסם 2016 באוגוסט 7 xShakedDev מתכנת YourPixel שקד 55 208 הודעות xShakedDev אחד הסקסיים שקיימים מביא לך נגב כל ראונד :3 (זה היה פעם אחת) ילד אלאר מטורף!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
pitpiton 119 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 7 pitpiton משתמש כבוד תומר 119 724 הודעות חיית מרד Viva La Mered Viva La Mered Viva La Mered Viva La Mered Viva La Mered אני מורד כל ראונד היה לי עד היום בקושי אלר אחד ואשמח מאוד להתקבל!שם בסטים: SHLUMP3R xShakedDev אחד הסקסיים שקיימים מביא לך נגב כל ראונד :3 (זה היה פעם אחת) ילד אלאר מטורף!!! התקבלתם שלחו הודעה בסטים אני יוסיף מקווה שקראתם חוקים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Meowman 14 פורסם 2016 באוגוסט 7 Meowman אדמין 14 228 הודעות תומר יחנון אלק מרד בקושי יודע לקפוץ ברצףnoob תומר יחנון אלק מרד בקושי יודע לקפוץ ברצף noob תומר יחנון אלק מרד בקושי יודע לקפוץ ברצף noob תומר יחנון אלק מרד בקושי יודע לקפוץ ברצף noobתומר יחנון אלק מרד בקושי יודע לקפוץ ברצף noobתומר יחנון אלק מרד בקושי יודע לקפוץ ברצף noobתומר יחנון אלק מרד בקושי יודע לקפוץ ברצף noobתומר יחנון אלק מרד בקושי יודע לקפוץ ברצף noobתומר יחנון אלק מרד בקושי יודע לקפוץ ברצף noobתומר יחנון אלק מרד בקושי יודע לקפוץ ברצף noobתומר יחנון אלק מרד בקושי יודע לקפוץ ברצף noobתומר יחנון אלק מרד בקושי יודע לקפוץ ברצף noobתומר יחנון אלק מרד בקושי יודע לקפוץ ברצף noobתומר יחנון אלק מרד בקושי יודע לקפוץ ברצף noob תלמד עברית דבר ראשון וזה לא לקפוץ ברצף זה בהופ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
xShakedDev 55 פורסם 2016 באוגוסט 7 xShakedDev מתכנת YourPixel שקד 55 208 הודעות התקבלתם שלחו הודעה בסטים אני יוסיף מקווה שקראתם חוקים שתוק בטח שקראתי :p קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Meowman 14 פורסם 2016 באוגוסט 7 Meowman אדמין 14 228 הודעות xShakedDev אחד הסקסיים שקיימים מביא לך נגב כל ראונד :3 (זה היה פעם אחת) ילד אלאר מטורף!!! אתם משפילים את עצמכם בכוונה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Le Dude 10 פורסם 2016 באוגוסט 7 Le Dude משתמש רשום 10 561 הודעות שלום אני בן 12 מתלהב שמשחק יומיים בג'ייל חלומי הוא להיות גבר אלפה מרדני כל ראונד אני מורד היישר מהבידוד ועד לאל אר תקחו אותי עכשיו רציני פיטפיטון חבל על הקלאן, על תתן לאנשים לבקש להכינס פשוט תזמין מי שאתה רואה שהוא אחלה גבר לא חסר קלאנים של ילדי ג'ייל מתלהבים שכתוב שם mavet le malshinim, mered or kick וכל זה וכמו ילדים טובים הם בבידוד 24/7 חבל ששלך יהפוך לאחד כזה בברכה גל, מנהל שרת הJailBreak לשעבר לכל בקשה פניה או סתם חפירה ניתן למצוא אותי בטיםספיק, בשרת, לצטט אותי, לשלוח לי הודעה פרטית או בסטים :D yourgameicon2 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PanDaISR 10 פורסם 2016 באוגוסט 7 PanDaISR אדמין 10 34 הודעות כל ראונד מורד מקווה להיתקבל Viva La Mered לשעבר אדמין בשרת הארנה ואוהד שרוף של ביתר ירושלים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
shabatayom 10 פורסם 2016 באוגוסט 7 shabatayom משתמש רשום 10 48 הודעות מנסים להיות חמולה של פעם אתם סתם בוטים ולא יודעים למרוד:clap: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ilayromi5 10 פורסם 2016 באוגוסט 8 ilayromi5 משתמש רשום איליי 10 58 הודעות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רציני ??!?!?!?!!?! עדיין חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בברכה fade ezPZ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Buddha 17 פורסם 2016 באוגוסט 8 Buddha אדמין 17 167 הודעות עזבו שטויות זה קלאן לסאחים קטלה זה הקלאן ללא סאחים מי שסאחי עף תומר פתח את הקלאן הזה כי הוא סאחי וחבל שאתה נותן לילדים לפתח ציפיות תומר. My War3Source Guide: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fobia 27 פורסם 2016 באוגוסט 8 Fobia משתמש רשום דניאל 27 75 הודעות בדוק סאחי -cancan- פוביה מלך הראפ של המזרח התיכון קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תרגעו 10 פורסם 2016 באוגוסט 8 תרגעו משתמש רשום 10 28 הודעות אהבתי תקללות, רק חבל שאם מישהו אומר אותם או רושם אותם אתם מביאים לו גאג או מיוט. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Bumps 11 פורסם 2016 באוגוסט 8 1Bumps מורחקים 11 0 הודעות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח למה רציני ילדים מדרדרים לרמות נמוכות כל כך שהם יעשו הכל להיכנס לקלאן חחחחחחחחח לתומר חסר כרגע חיילים, אבל הנה בשנייה כולם קופצים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Bumps 11 פורסם 2016 באוגוסט 8 1Bumps מורחקים 11 0 הודעות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרבה בריאות תומר חחחחחחחחחחחחח הוא במחסור חיילים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו