pitpiton 119 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 7 pitpiton משתמש כבוד תומר 119 724 הודעות (נערך) שלום חברה. כל מי שמשחק בגייל של קהילת yourgame מכיר אותי ואת הקבוצה MERED המון ילדים ביקשו ממני להיכנס אליה ולכן חשבתי על לפתוח אשכול קבלה לקלאן. לקלאן יש כמה חוקים שאם לא תיישמו אותם בגייל תמצאו אותכם מחוץ לקבוצה. איך מתקבלים אתם שואלים? דבר ראשון למה אתם אלה שצריכים להיות בקלאן הזה. ולקרוא את החוקים ולא לעבור אליהם וכמובן להסכים להם. נערך 2016 באוגוסט 7 על ידי pitpiton קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 דווח שיתוף
n0nstop 135 פורסם 2016 באוגוסט 7 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני אוהב אותך תומר via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 באוגוסט 7 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות וואו חחחחחחחחחחחחחח התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Opal 10 פורסם 2016 באוגוסט 7 Opal משתמש רשום 10 1 הודעות אני מסכים לחוקים ואני רוצה להיות בקלאן כי אני לא מלשין מורד כל ראונד! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Swagi 23 פורסם 2016 באוגוסט 7 Swagi משתמש רשום אופיר 23 211 הודעות (נערך) שם בסטים: Swagi Gaming הבקשה: אני מוכן להסכים לחוקים כי אני מוורד רוב הזמן, דופק נייף עם ביהופ והורג. ורוב הזמן שאני בגייל לא הלשנתי ואני משחק שנה (רק פעם אחת שמישהו הלשין עלי אז הלשנתי עליו חח) נערך 2016 באוגוסט 8 על ידי XxExX5/Xzom מאת:Swagi Gaming קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
pitpiton 119 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 7 pitpiton משתמש כבוד תומר 119 724 הודעות אני מסכים לחוקים ואני רוצה להיות בקלאן כי אני לא מלשין מורד כל ראונד! שם בסטים: Swagi Gamingהבקשה: אני מוכן להסכים לחוקים כי אני מוורד רוב הזמן, דופק נייף עם ביהופ והורג. ורוב הזמן שאני בגייל לא הלשנתי ואני משחק שנה (רק פעם אחת שמישהו הלשין עלי אז הלשנתי עליו חח) התקבלתם! שלחו לי הודעה בסטים שאני יכניס אותכם. קחו את זה כאזהרה אם נראה אותכם עושים משהו שגוי נוציא אותכם ישר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Meowman 14 פורסם 2016 באוגוסט 7 Meowman אדמין 14 228 הודעות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח למה רציני ילדים מדרדרים לרמות נמוכות כל כך שהם יעשו הכל להיכנס לקלאן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ofek.sharabi 12 פורסם 2016 באוגוסט 7 ofek.sharabi משתמש רשום אופק שרעבי 12 294 הודעות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח למה רציני ילדים מדרדרים לרמות נמוכות כל כך שהם יעשו הכל להיכנס לקלאן כן האאxDxDxDxDxD קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Trokar 14 פורסם 2016 באוגוסט 7 Trokar YourGame Expert guri 14 454 הודעות (נערך) הכניסה לסאחים בלבד:twitter: נערך 2016 באוגוסט 7 על ידי Trokar קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 פורסם 2016 באוגוסט 7 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות (נערך) אחד החזקים משהו מטריף VivaLaMerad שונאים ילדי אלאר אללה מרד!!!!!! שם בסטים: Oriツ ףירטמ והשמ נערך 2016 באוגוסט 7 על ידי SuperBanana קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
pitpiton 119 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 7 pitpiton משתמש כבוד תומר 119 724 הודעות אחד החזקים משהו מטריף VivaLaMerad שונאים ילדי אלאר אללה מרד!!!!!!שם בסטים: Oriツ ףירטמ והשמ התקבלת אני ישלח לך. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ronc102 53 פורסם 2016 באוגוסט 7 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרבה בריאות תומר רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
nadavking79 10 פורסם 2016 באוגוסט 7 nadavking79 משתמש רשום 10 67 הודעות אשמח להתקבל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
pitpiton 119 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 7 pitpiton משתמש כבוד תומר 119 724 הודעות אשמח להתקבל התקבלת קרא חוקים שלא תיכשל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SHLUMP3R 67 פורסם 2016 באוגוסט 7 SHLUMP3R משתמש רשום פלג 67 540 הודעות חיית מרד Viva La Mered Viva La Mered Viva La Mered Viva La Mered Viva La Mered אני מורד כל ראונד היה לי עד היום בקושי אלר אחד ואשמח מאוד להתקבל! שם בסטים: SHLUMP3R p סגן מנהל שרת ה CS:GO BHOP Credit: Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו