shavit 96 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 6 shavit חבר כבוד shavit 96 1k הודעות שרת הג'ייל משתמש בפלאגין של הצבעה לCT חדשים. מה שאתם מכירים בתור votect. המערכת הזו נכתבה על ידי בתחילת 2013 לCS:S ומאז פשוט עברה שינויים קטנים. אז היום, יצא עדכון לCS:GO ששבר חלק בפלאגין. החלק הפלאגין שנשבר הוא העניין של שינוי תוצאה לקבוצות, מתי שמתחיל סיבוב חדש לאחר הgodmode לאורך דקה, תוצאות הקבוצות מתאפסות ל0. החלק שמשנה את התוצאות של הקבוצות נשבר בעדכון ופשוט גורם לקריסה של השרת. הפלאגין הוא מתופעל על ידי SourceMod ככה שאין באפשרותי לתקן את הקריסה של השרת, ואצטרך לחכות לעדכון רשמי. אני בספק מאוד גדול שזה יקח יותר מיממה, כנראה אפילו עניין של כמה שעות. בכל אופן, הגיע הזמן לנטוש את מה שכבר קיים ולעבוד על מערכת חדשה, כפי שעשיתי עם הפלאגין שמספק last requests בשרת. עד אז, המערכת הנוכחית תשאר בשרת. בינתיים אני אשאיר את השרת כבוי, בכל מקרה הוא לא יכול לפעול כשהוא קורס כל כמה דקות. אשמח לקבל פה הצעות יצירתיות (אך ריאליסטיות) באשכול לדרכי בחירת CTs, או בכללי פיצ'רים חדשים שתרצו לראות בשרת הג'ייל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Buddha 17 פורסם 2016 באוגוסט 6 Buddha אדמין 17 167 הודעות (נערך) hns לא באיוונטים רק daysmenu ככה שיהיה בחירה לסיטי יום אחד משהו כמו zombie nightcrwaler hg kt ועוד כמו שהיה ב 1.6 להחזיר את ה KT להחזיר את הרייס לאלרים מה שביקשתי לפני חודש ומשהו אבל כנראה שהיית עסוק מידי ובחירה לסיטי שהרשימה תיהיה רנדומלית ולא שיעשו רק random number כי אין להם סקילים נגיד לפעמים יהיה fast write hardcore או math וכל מיני דברים שונים לא כל פעם אותו דבר ופעם בשבוע יהיה fast write נגיד math וכתיבה הפוכה ותירגום לא היו כמה חודשים כי לאנשים אין סקילים או שהם פשוט משועממים. ואלאר חדש של Long jump ^^ זה יכול להיות ממש מגניב ו unique. נערך 2016 באוגוסט 6 על ידי Buddha My War3Source Guide: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2016 באוגוסט 6 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות ששחקן יכול להיות ct רק פעם אחת. ואני לא מתכוון רק לנבחר, לדוגמה: נבחרתי להיות הct (הצבעה ראשונה), ובחרתי איתי עוד שלושה שחקנים שגם יהיו ct. (הצבעה שנייה) אני + השלושה האחרים לא יכולים להיות ct בבחירות הבאות, אלא רק בבחירות שלאחר (בהצבעה השלישית). זה לא כיף שיש כל הזמן את אותם הct בשרת והם אף פעם לא מתחלפים. מקווה שזה מספיק ברור... אם לא אין לי בעיה לנסות לפרט לך יותר טוב בפרטי אני פשוט לא רוצה להספים את האשכול. Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EPICpompa 15 פורסם 2016 באוגוסט 6 EPICpompa משתמש רשום lkljl 15 220 הודעות בהצבע תמיד יוצא random number אם אפשר להוסיף עוד אפשרויות או לעשות שלא תמיד אפשר לבחור את זה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Actuallity 10 פורסם 2016 באוגוסט 6 Actuallity משתמש רשום 10 68 הודעות כמו שאמרו למעלה תמיד יוצא Random number תעשה אפשרות שלא תהיה אפשרות להצביע לאותו דבר שיצא בפעם הקודמת. הכוונה במידה בVOTE CT הקודם היה "Random number" אז עכשיו בVOTE שיש עכשיו לא תהיה אפשרות שיצא עוד פעם RANDOM NUMBER. בברכה, אנדריי מפקח קטגוריית פנאי לשעבר. ואדמין בשרת הJB בהווה. חיל השריון - האיש שבטנק ינצח. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 באוגוסט 6 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות עם אפשר שהיה ראונד בסיטי שהוא כבר מוכן כ HNS ולא רק זה עם אפשר למחוק ת Random Number לכמה ימים ששחקנים ילמדו שיש עוד חוץ מהסוג משחק הזה להיבחר לסיטי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
S4muRaY 14 פורסם 2016 באוגוסט 6 S4muRaY YourGame Expert נוי 14 484 הודעות רנדומלי הראשון שכותב משהו הראשון שמנחש מספר בן x ל xxx שאלות מתמטיקה(חיבור,חיסור,חילוק וכפל) בברכה נוי, לשעבר מנהל ומתכנת קהילת הTF2. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 באוגוסט 6 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות היה בעבר vote בפורום האם להשאיר hns בגייל רגיל, או לעשות רק באיוונטים והתוצאה הייתה רק באיוונטים. יש גישה לאדמינים לעשות hns למשל אני הבוחר אני עושה ראונד אחד אבל רק שיש קצת אנשים שזה לא יעשה בלאגן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HyperActive 16 פורסם 2016 באוגוסט 6 HyperActive אדמין יניב 16 128 הודעות ששחקן יכול להיות ct רק פעם אחת. ואני לא מתכוון רק לנבחר, לדוגמה:נבחרתי להיות הct (הצבעה ראשונה), ובחרתי איתי עוד שלושה שחקנים שגם יהיו ct. (הצבעה שנייה) אני + השלושה האחרים לא יכולים להיות ct בבחירות הבאות, אלא רק בבחירות שלאחר (בהצבעה השלישית). זה לא כיף שיש כל הזמן את אותם הct בשרת והם אף פעם לא מתחלפים. מקווה שזה מספיק ברור... אם לא אין לי בעיה לנסות לפרט לך יותר טוב בפרטי אני פשוט לא רוצה להספים את האשכול. זה יוצר קצת בעייתיות.. נניח שמישהו נבחר סיטי ובוחר אתו עוד 3, ובראונד ה-4 נכנסים עוד 3 שחקנים והוא בוחר עוד סיטי אחד, השחקן שנבחר בראונד ה-4 לא יכול להשתתף בווט סיטי בגלל ראונד אחד שלו בסיטי? זה רעיון טוב, אבל צריך שיהיה ריאליסטי. ~I'm HyperActive~ -Black And Yellow- .Every Thing I Do, I Do It BIG. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DigitalSoul 14 פורסם 2016 באוגוסט 6 DigitalSoul YourGame Novice אביעד 14 964 הודעות אופציה שנגיד במקום רנדום נאמבר ראנדום פלייר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 באוגוסט 6 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות שרשום המון מספרים והראשון שרושם בצאט את המספרים נבחר ל ct ואוו זה יהיה הספמה מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 באוגוסט 6 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות לא יודע אם זה ילך אבל שתהיה אפשרות random question שזה שואל שאלה ראנדומלית, על cs או לא (כנראה על cs כי זה משחק של זה) ומי שעונה נכון יבחר דוגמא: מי ניצחה בתחרות האחרונה? ואז הראשון שרושם sk (או שם מלא) יבחר התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 באוגוסט 6 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות לא יודע אם זה ילך אבל שתהיה אפשרות random question שזה שואל שאלה ראנדומלית, על cs או לא (כנראה על cs כי זה משחק של זה) ומי שעונה נכון יבחר דוגמא: מי ניצחה בתחרות האחרונה? ואז הראשון שרושם sk (או שם מלא) יבחר זה בעיה כי אנשים לא יענו תשובה מלאה וחלק לא יודעים אני לא חושב שזה ילך מבחינת השרת וגם מבחינת שביט היה לו קשה או יקח זמן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ofek.sharabi 12 פורסם 2016 באוגוסט 6 ofek.sharabi משתמש רשום אופק שרעבי 12 294 הודעות בהצבע תמיד יוצא random number אם אפשר להוסיף עוד אפשרויות או לעשות שלא תמיד אפשר לבחור את זה +1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Meowman 14 פורסם 2016 באוגוסט 6 Meowman אדמין 14 228 הודעות לא משנה מה תעשו לא נראה לי שאנשים לא יבחרו בrandon number אלא אם תמחקו את האפשרות כי כולם רגילים לזה כבר זה פשוט הרגל ללחוץ 3 כמו שלצערי יש ילדים שההרגל שלהם זה להצביע לקלאודס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו