עבור לתוכן

עניין הקריסות בשרת הג'ייל והצעות מהקהילה

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול shavit
  • shavit
  • 96
  • 1k הודעות

שרת הג'ייל משתמש בפלאגין של הצבעה לCT חדשים. מה שאתם מכירים בתור votect.

המערכת הזו נכתבה על ידי בתחילת 2013 לCS:S ומאז פשוט עברה שינויים קטנים.

אז היום, יצא עדכון לCS:GO ששבר חלק בפלאגין. החלק הפלאגין שנשבר הוא העניין של שינוי תוצאה לקבוצות, מתי שמתחיל סיבוב חדש לאחר הgodmode לאורך דקה, תוצאות הקבוצות מתאפסות ל0. החלק שמשנה את התוצאות של הקבוצות נשבר בעדכון ופשוט גורם לקריסה של השרת.

הפלאגין הוא מתופעל על ידי SourceMod ככה שאין באפשרותי לתקן את הקריסה של השרת, ואצטרך לחכות לעדכון רשמי. אני בספק מאוד גדול שזה יקח יותר מיממה, כנראה אפילו עניין של כמה שעות.

בכל אופן, הגיע הזמן לנטוש את מה שכבר קיים ולעבוד על מערכת חדשה, כפי שעשיתי עם הפלאגין שמספק last requests בשרת.

עד אז, המערכת הנוכחית תשאר בשרת. בינתיים אני אשאיר את השרת כבוי, בכל מקרה הוא לא יכול לפעול כשהוא קורס כל כמה דקות.

אשמח לקבל פה הצעות יצירתיות (אך ריאליסטיות) באשכול לדרכי בחירת CTs, או בכללי פיצ'רים חדשים שתרצו לראות בשרת הג'ייל.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 21
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

משתמשים מובילים באשכול זה

Buddha
  • 17
  • 167 הודעות
(נערך)

hns לא באיוונטים רק daysmenu ככה שיהיה בחירה לסיטי יום אחד משהו כמו zombie nightcrwaler hg kt ועוד כמו שהיה ב 1.6 להחזיר את ה KT להחזיר את הרייס לאלרים מה שביקשתי לפני חודש ומשהו אבל כנראה שהיית עסוק מידי ובחירה לסיטי שהרשימה תיהיה רנדומלית ולא שיעשו רק random number כי אין להם סקילים נגיד לפעמים יהיה fast write hardcore או math וכל מיני דברים שונים לא כל פעם אותו דבר ופעם בשבוע יהיה fast write נגיד math וכתיבה הפוכה ותירגום לא היו כמה חודשים כי לאנשים אין סקילים או שהם פשוט משועממים.

ואלאר חדש של Long jump ^^ זה יכול להיות ממש מגניב ו unique.

נערך על ידי Buddha
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

DMatriX
  • דור אזולאי
  • 144
  • 1.5k הודעות

ששחקן יכול להיות ct רק פעם אחת. ואני לא מתכוון רק לנבחר, לדוגמה:

נבחרתי להיות הct (הצבעה ראשונה), ובחרתי איתי עוד שלושה שחקנים שגם יהיו ct. (הצבעה שנייה) אני + השלושה האחרים לא יכולים להיות ct בבחירות הבאות, אלא רק בבחירות שלאחר (בהצבעה השלישית). זה לא כיף שיש כל הזמן את אותם הct בשרת והם אף פעם לא מתחלפים.

מקווה שזה מספיק ברור... אם לא אין לי בעיה לנסות לפרט לך יותר טוב בפרטי אני פשוט לא רוצה להספים את האשכול.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

EPICpompa
  • lkljl
  • 15
  • 220 הודעות

בהצבע תמיד יוצא random number

אם אפשר להוסיף עוד אפשרויות או לעשות שלא תמיד אפשר לבחור את זה

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Actuallity
  • 10
  • 68 הודעות

כמו שאמרו למעלה תמיד יוצא Random number תעשה אפשרות שלא תהיה אפשרות להצביע לאותו דבר שיצא בפעם הקודמת.

הכוונה במידה בVOTE CT הקודם היה "Random number" אז עכשיו בVOTE שיש עכשיו לא תהיה אפשרות שיצא עוד פעם RANDOM NUMBER.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

oYc
  • אורי
  • 150
  • 1.3k הודעות

עם אפשר שהיה ראונד בסיטי שהוא כבר מוכן כ HNS ולא רק זה עם אפשר למחוק ת Random Number לכמה ימים ששחקנים ילמדו שיש עוד חוץ מהסוג משחק הזה להיבחר לסיטי.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

S4muRaY
  • נוי
  • 14
  • 484 הודעות

רנדומלי

הראשון שכותב משהו

הראשון שמנחש מספר בן x ל xxx

שאלות מתמטיקה(חיבור,חיסור,חילוק וכפל)

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

oYc
  • אורי
  • 150
  • 1.3k הודעות
היה בעבר vote בפורום האם להשאיר hns בגייל רגיל, או לעשות רק באיוונטים והתוצאה הייתה רק באיוונטים.

יש גישה לאדמינים לעשות hns למשל אני הבוחר אני עושה ראונד אחד אבל רק שיש קצת אנשים שזה לא יעשה בלאגן

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

HyperActive
  • יניב
  • 16
  • 128 הודעות
ששחקן יכול להיות ct רק פעם אחת. ואני לא מתכוון רק לנבחר, לדוגמה:

נבחרתי להיות הct (הצבעה ראשונה), ובחרתי איתי עוד שלושה שחקנים שגם יהיו ct. (הצבעה שנייה) אני + השלושה האחרים לא יכולים להיות ct בבחירות הבאות, אלא רק בבחירות שלאחר (בהצבעה השלישית). זה לא כיף שיש כל הזמן את אותם הct בשרת והם אף פעם לא מתחלפים.

מקווה שזה מספיק ברור... אם לא אין לי בעיה לנסות לפרט לך יותר טוב בפרטי אני פשוט לא רוצה להספים את האשכול.

זה יוצר קצת בעייתיות..

נניח שמישהו נבחר סיטי ובוחר אתו עוד 3, ובראונד ה-4 נכנסים עוד 3 שחקנים והוא בוחר עוד סיטי אחד, השחקן שנבחר בראונד ה-4 לא יכול להשתתף בווט סיטי בגלל ראונד אחד שלו בסיטי?

זה רעיון טוב, אבל צריך שיהיה ריאליסטי.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

DigitalSoul
  • אביעד
  • 14
  • 964 הודעות

אופציה שנגיד במקום רנדום נאמבר ראנדום פלייר

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

NaDav
  • נדב
  • 508
  • 1.8k הודעות
שרשום המון מספרים והראשון שרושם בצאט את המספרים נבחר ל ct

ואוו זה יהיה הספמה

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Evya M
  • אביתר
  • 103
  • 553 הודעות

לא יודע אם זה ילך אבל שתהיה אפשרות random question שזה שואל שאלה ראנדומלית, על cs או לא (כנראה על cs כי זה משחק של זה) ומי שעונה נכון יבחר

דוגמא: מי ניצחה בתחרות האחרונה?

ואז הראשון שרושם sk (או שם מלא) יבחר

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

oYc
  • אורי
  • 150
  • 1.3k הודעות
לא יודע אם זה ילך אבל שתהיה אפשרות random question שזה שואל שאלה ראנדומלית, על cs או לא (כנראה על cs כי זה משחק של זה) ומי שעונה נכון יבחר

דוגמא: מי ניצחה בתחרות האחרונה?

ואז הראשון שרושם sk (או שם מלא) יבחר

זה בעיה כי אנשים לא יענו תשובה מלאה וחלק לא יודעים אני לא חושב שזה ילך מבחינת השרת וגם מבחינת שביט היה לו קשה או יקח זמן

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

ofek.sharabi
  • אופק שרעבי
  • 12
  • 294 הודעות
בהצבע תמיד יוצא random number

אם אפשר להוסיף עוד אפשרויות או לעשות שלא תמיד אפשר לבחור את זה

+1

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Meowman
  • 14
  • 228 הודעות

לא משנה מה תעשו לא נראה לי שאנשים לא יבחרו בrandon number אלא אם תמחקו את האפשרות כי כולם רגילים לזה כבר זה פשוט הרגל ללחוץ 3 כמו שלצערי יש ילדים שההרגל שלהם זה להצביע לקלאודס

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

התחבר או הרשם על מנת להגיב.

עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב

צור חשבון

צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.

רישום חשבון חדש

התחבר

משתמש קיים? התחבר.

התחבר עכשיו

מנהלי הפורום

אולי יעניין אותך גם