kobi 158 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 5 kobi משתמש רשום אופק 158 298 הודעות מי שרואה את האשכול הזה כנראה מבין. אני פורש מהקהילה וכנראה לא אחזור לשחק יותר(אולי....לא לא אולי). הסיבות הם בגלל שפשוט זה נמאס וזה חרוש והשרתים התחילו לבאס אותי.(השרתים מעולים השחקנים שמשחקים והזמן שאני משקיע פשוט לא שווים את זה). אני פה הרבה זמן בקהילה משחק שעות על גבי שעות אבל פשוט אני חייב לסיים את זה אחרת.... אני מודה לשחקני הגייל הישנים שכנראה כבר פרשו או בהנהלה גבוה בקהילה אתם (הכי)אחי גברים. תודות ספציפיות:nyrre(בוסטד) nah(סקריפטר) היינו פשוט שלישיית הגייל ובלעדינו לא היה מרד...(קלאן השהיד) או בלאגן בשרת xd,כל החוויות שחוויתי אתכם ישמרו לי לאורך זמן ולא אשכח תכיף וצחוקים שהיו מקומפים ועד לשרתים בקהילה פה, בקיצר עשיתם לי כל רגע בקהילה הזאת לכיף. מאחל לקהילה הזאת שרק תצליח הקהילה הזאת בעלת שחקנים צעירים וחדשים אשר לומדים מין הבוגרים ועוד כמה זמן הם יהיו פה הבוגרים אז האדמינים שעכשיו אתם הדוגמא בשרתים. מי ששכחתי להודות לו אשלח לו לב בפרטי:*. שלכם קובי, אופק(למי שלא ידע). קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fobia 27 פורסם 2016 באוגוסט 5 Fobia משתמש רשום דניאל 27 75 הודעות זה בגלל שאתה סאחי פוביה מלך הראפ של המזרח התיכון קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DigitalSoul 14 פורסם 2016 באוגוסט 5 DigitalSoul YourGame Novice אביעד 14 964 הודעות בהצלחה בהמשך ובכל מה שתעשה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Meowman 14 פורסם 2016 באוגוסט 5 Meowman אדמין 14 228 הודעות אפשר לקצר את הסיבה ל-"כל השרת ילדי אלר תתחילו למרוד כבר" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nyrre 37 פורסם 2016 באוגוסט 5 Nyrre YourGame Beginner kys 37 75 הודעות תקשיב כל השינויים שהיו לאחרונה בגייל הרסו תשרת. אני בתור אחד ששיחק קבוע הפסקתי... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2016 באוגוסט 6 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות בהצלחה בהמשך "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Buddha 17 פורסם 2016 באוגוסט 6 Buddha אדמין 17 167 הודעות זה בגלל שאתה סאחי חחחחחחחחחחחחחח פוביה אתה מוגבל 3> תהנה ובהצלחה קובי אוהב אותך חבל שכל הטובים תמיד הולכים :'( אני כבר לא רואה את נאח בגייל יותר ניר פרש אתה עכשיו xmaster ועוד הרבה :( My War3Source Guide: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 באוגוסט 6 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות סעמק מה אתה פורש מההה זה לא המקום להוציא עצבים אז אני אוציא את זה עליך בפרטי ❤️ אופק אחשלי היקר נתגעגע אליך היית אחד הגברים בשרת עם הסקריפטים שלך בהצלחה אחי ! התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 באוגוסט 6 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות תקשיב כל השינויים שהיו לאחרונה בגייל הרסו תשרת. אני בתור אחד ששיחק קבוע הפסקתי... בתכלס בתור אדמין אסור לי להגיב על זה אז אני רק רומז התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Exufox1 18 פורסם 2016 באוגוסט 6 Exufox1 YourGame Advanced 18 164 הודעות בהצלחה בהמשך הדרך , מקווה לראות אותך משחק ב שרתי YourGame שוב בהזדמנות. בברכה , Exuf0x אדמין בשרת הBhop ומנהל השרת ה FUN לשעבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ChaosGuy 10 פורסם 2016 באוגוסט 6 ChaosGuy משתמש רשום 10 12 הודעות אני הפסקתי לשחק בשרת הגייל הוא נהרס בהצלחה בהמשך הדרך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 באוגוסט 6 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות חבל שפרשת.. בהצלחה בהמשך anyway... מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תרגעו 10 פורסם 2016 באוגוסט 6 תרגעו משתמש רשום 10 28 הודעות ביי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 באוגוסט 6 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות בהצלחה אחי היית אחלה שחקן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ilayromi5 10 פורסם 2016 באוגוסט 8 ilayromi5 משתמש רשום איליי 10 58 הודעות בהצלחה בהמשך אח יקר בברכה fade ezPZ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו