HelloNoob 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 5 HelloNoob משתמש רשום 10 10 הודעות אני מבקש להוריד את הבאן ב yourgame אני עוד לא הבנתי למה קיבלתי באן ניכנסתי למשתמש וראיתי שיש באן אשמח עם תורידו לי תבאן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Kyuubi 10 פורסם 2016 באוגוסט 5 Kyuubi משתמש רשום 10 13 הודעות 1. יש מצב שזה הסמארף שלך והמיין שלך בבאן או ההפך 2. ייכול להיות שקנית את המשתמש ממישהו והמישהו הזה קיבל באן בעצמו 3. יש מצב נכנסת עם מקרו/סקריפטים ועל הקפיצות הראשונות שלך קיבלת באן על סקריפטים 4.יכול להיות שעשית משהו.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HelloNoob 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 5 HelloNoob משתמש רשום 10 10 הודעות המשתמש קניתי אותו ממישהו והמישהו הזה קיבל באן ואני לא בקשר איתו עכשיו אז איך אני אמור לדעת ממה קיבלתי בבאן ומתי ירד לי הבאן? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 באוגוסט 6 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות שלח לי בבקשה את הקישור למשתמש שבבאן או את הקישור של הבאן בסורסבאן. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HelloNoob 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 6 HelloNoob משתמש רשום 10 10 הודעות http://steamcommunity.com/profiles/76561198303414201/ זה המשתמש שיש בו באן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PaPa Smurf # Krov 23 פורסם 2016 באוגוסט 9 PaPa Smurf # Krov YourGame Novice idan 23 838 הודעות תפסיק לעשות הודעות ספאם. שלחת לו ועכשיו תחכה שהוא יענה לך, תחכה בסבלנות. מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר אחראי קהילות לשעבר פקח הפורום לשעבר לכול שאלה/בקשה/עזרה פנה אלי [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HelloNoob 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 9 HelloNoob משתמש רשום 10 10 הודעות טוב סליחה פשוט כל החברים שלי משחקים בשרת הזה ואני לא יכול ואני מת לשחק איתם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HelloNoob 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 11 HelloNoob משתמש רשום 10 10 הודעות מתי תיהיה תשובה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 באוגוסט 11 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות מתי תיהיה תשובה זה מראה שאין לך באן... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 באוגוסט 11 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות פעם הבאה תצטט אותי כדי שאני יענה יותר מהר. בכל מקרה מצאתי את הבאן ושלך 3 חודשים והוא על שכפול משתמשים. מה שאומר שיש לך משתמש שקיבל באן ל3 חודשים ופשוט עברת משתמש וניסית להיכנס. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HelloNoob 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 11 HelloNoob משתמש רשום 10 10 הודעות לפני כמה זמן קיבלתי את הבאן שאני ידע באיזה תאריך ירד לי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HelloNoob 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 12 HelloNoob משתמש רשום 10 10 הודעות עוד כמה זמן יורד לי הבאן אז? אני לא יודע לפני כמה זמן הילד שקניתי אותו ממנו קיבל את הבאן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 באוגוסט 12 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות כפי שאמרת, האיש שקנית ממנו את המשתמש היה בבאן, הבאן ירד עוד שלושה חודשים על פי מה שמורי אמר התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו