עבור לתוכן

בבקשה תקראו את זה

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול fox_style
  • אריאל
  • 10
  • 9 הודעות
(נערך)

הכול התחיל כך אמרו לי לא לדבר כי הקול שלי מציק אז שמתי voice enable 0 ולא דיברתי כי הם עצבנו אותי מייד אחרי זה היה לי משעמם אז שמעתי שירים עכשיו הייתי אגב בביהופ וכשאני לוחץ על הגלגלת זה מדבר לי והייתי על מצב scroll ובטעות יצא לי לחיצה על הגלגלת ושמעו את השיר ששמעתי האדמין שמע את זה לא הזהיר ונתן לי מיוט ל 120 דקות, מי שנתן לי מיוט היה razershot האדמין בביהופ. בואו נגיד שזה עוד היה בסדר מייד אחרי זה איזה ילד בשם pitagoras כתב בצאט בכוונה fox lets cry והאדמין לא התייחס הוא לא הזעיר לא כלום אחר כך הוא כתב את זה עוד פעם רק שהפעם הוא הספים את זה והאדמין לא עשה כלום ובסוף שאמרתי לו על תעצבן אותי הוא כתב את זה עוד פעם ואז איימתי כתבתי לו סתום את הפה שלך אם יש לך אומץ תן את הסקייפ שלך עכשיו כמובן שאמרתי את זה מעצבים ולא הייתי עושה לא כלום בסקייפ אבל מייד לאחר מכן הוא כתב את זה עוד פעם ועוד איזה משהו צחק איתו עכשיו אני הייתי באמת במצב של זהו אני פורש לא כיף לשחק כבר אז אמרתי לו אם אני רוצה אני יכול לתת לך didos אני לא באמת יודע לעשות את זה ואם הייתי יודע לא הייתי משתמש בזה למתרות כאלה בקיצור מייד אחרי שכתבתי את זה יענו אל כול השאר לא התייחס רק ראה את מה שאני כתבתי ונתן לי גאג ל 60 דקות אני מקווה שמי שקורא את זה יטפל באדמין הזה ויש לי גם כמה screenshots של ההתגרות שלו ועוד סקרין שוט שהוא פשוט לא עשה כלום וגם סקרין שוט שלו נותן לי גאג ומיוט פה זה נגמר מקווה שהוא יטופל.

נערך על ידי fox_style
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 6
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

יוצר/ת האשכול fox_style
  • אריאל
  • 10
  • 9 הודעות
(נערך)

כפי שאמרתי יש לי סקרין שוטים שתראו שאני לא משקר.אני פשוט לא יודע איך לעלות את הסקרין שוטים לאשכול אז אם אפשר לפנות אליי בסטים או לכתוב לי איך לעלות

נערך על ידי fox_style
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Kyuubi
  • 10
  • 13 הודעות

אני לא צריך להתערב אבל אתה צריך לתקן שגיאות כתיב והגאג גם היה מוצדק לדעתי לפי הסיפור גם הילד שהתגרה בך גם היה צריך לקבל גג/מיוט ואמרת שאתה על וייס אנייבל 0 אז איך שמעת אותו ואני די לא בטוח שככה מגישים תלונה אם אני לא טועה שולחים למורי/xtazzi או שיש טופס מסוים

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Kyuubi
  • 10
  • 13 הודעות

http://yourgame.org.il/showthread.php?t=6039

עדיף שתפעל לפי מה שכתוב פה ככה הסיכוי שתקבל יחס לתלונה יהיה הרבה יותר גבוהה:)

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול fox_style
  • אריאל
  • 10
  • 9 הודעות

הוא כתב את זה בצאט וסליחה שאני כותב את זה כאן למה אין לי איך בדיוק לפנות אל מי שבדרך כלל מנהל את זה

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Evya M
  • אביתר
  • 103
  • 553 הודעות

א זה לא יפה מצד פיטגורס להגיד מילים כאלה, אבל במקרים כאלה פשוט תתעלם ותישאר רגוע עם כל הכבוד זה רק משחק ולא צריך להתרגש יותר מידי

ב למה אתה מחזיר לו זאת לא הגישה פשוט תצלם את זה ותשלח למישהו והוא יטפל בזה כבר

וזה לא נראה לי הדרך לשלוח תלונה

http://yourgame.org.il/showthread.php?t=6039

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

gilronen
  • 1.5k הודעות

אמרו לך פה מה צריך לעשות.

אם אתה לא שם עלינו למה שישימו על התלונה שלך ?

נעול.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

התחבר או הרשם על מנת להגיב.

עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב

צור חשבון

צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.

רישום חשבון חדש

התחבר

משתמש קיים? התחבר.

התחבר עכשיו

מנהלי הפורום