עבור לתוכן

האדמין אקסאופוקס עושה אביוזים

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול ofek.sharabi
  • אופק שרעבי
  • 12
  • 294 הודעות

שם מגיש התלונה:ofek.sharabi

SteamID:

STEAM_0:0:116404881

שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן:אקסאופוקס

תאריך המקרה:היום

הוכחות תומכות:אין כי לא צריך ניראה לי

הערות: אז ככה אני משחק לי בפאן עושה צחוקים והכל והאדמין אקסאופוקס פשוט נכנס לשרת ואומר לי ("אל תגיד לי מה לעשות" הוא רק נכנס לשרת)

מודה שכתבתי לו אל תחפור נכון כי אני לא יכול לספוג כלכך הרבה הערות על כלום היה ילד בשרת שצעק בייגלה חזק ואז חפשו לתת לו מיוט (מיוט מוצדק) מה שלא מוצדק פה זה שנתנו לילד אחר לשעה סתם כי אחד הילדים שיער שזה אחד הילדים והאדמינים (שי אקסאופוקס) לא לקחו הוכחה פשוט דפקו לו מיוט על כלום אווקי ומה שקורה שאותו ילד שצועק בייגלה איתי בטים ספיק עכשיו אני מבקש מהאדמינים שיבואו שנייה לטים ספיק עכשיו שניהם יצאו עליי בצורה שלילית "לא!"(לא סתם עשיתי סימן קריאה) ומה שקרה שרציתי להגיד לאדמינים שזה הילד שצועק בייגלה כי הוא איתי ברום בטים ספיק אבל האדמינים פשוט לא אכפת להם כי מה זה משנה שאפשר להאשים ילדים אחרים? עכשיו עוד משו זה שרת פאן והאדמינים לא יודעים קצת לשחרר הם צריכים לזרום איתנו זה פאן לא jail שאם אתה חופר אתה מקבל מיוט שיתנו לנו לדבר קצת וזה לא ישר זהו חפרתה מיוט בנוסף לכל קיבלתי מיוט על זה שאמרתי לאדמין מה לעשות (מה שאמרתי זה שאסור לאדמין להסתמך על מילה של שחקן אחד רגיל בלי הוחכות) אני ניסיתי לעזור לאדמינים שם והם באו בצורה שלילית לפי דעתי לא ניראה לי שכבר כיף בשרת הפאן אם אדמינים כאלה אשמח אם תטפלו בעיינין (לא פעם ראשונה)

נ.ב אני יודע שזה לא הדרך להגיש תלונות אבל ישלי בעיה אם הדרך השנייה אשמח אם תעזרו לי אם זה מישו שמבין

ועוד משו אל תמחקו על שמנהל השרת יגיב פה בבקשה

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 1
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

משתמשים מובילים באשכול זה

MoriAss
  • מורי
  • 101
  • 1.1k הודעות

שלח לי באימייל.

אם יש לך בעיה עם באימייל פנה אלי בהודעה פרטית.

ננעל.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

התחבר או הרשם על מנת להגיב.

עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב

צור חשבון

צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.

רישום חשבון חדש

התחבר

משתמש קיים? התחבר.

התחבר עכשיו

תתי פורומים