Shai 49 פורסם 2016 באוגוסט 5 Shai אדמין בשרת ה-CS:Fun Shai 49 250 הודעות 400dpi 1.3sens הכי טוב שיש ^^^^^ בברכה, Shai Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 באוגוסט 5 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות מקומות מוזרים זיו יקר, האומנם?סתם חח זה מאוד נוח לי ואני עושה מה שנוח לי אני לא אקח sens נמוך רק בגלל שקניאס עם סנס נמוך.... בעיקרון הוא צודק, עם מהירות נמוכה הרבה יותר קל וטוב לשחק את המשחק כי יש יותר שליטה והכל אבל אני עדיין משחק על 1800 3.64 התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
unix 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 5 unix משתמש רשום 11 119 הודעות מקומות מוזרים זיו יקר, האומנם?סתם חח זה מאוד נוח לי ואני עושה מה שנוח לי אני לא אקח sens נמוך רק בגלל שקניאס עם סנס נמוך.... יותר נוח להם עם מהירות יותר נמוכה, אני היפראקטיבי ויותר נוח לי להזיז את העכבר בקטנה ולכוון יותר מהר מאשר להזיז את העכבר במשך כל הפד. זה יותר נכון לעשות ספריי עם סנס נמוך נכון. w0wz3rz בברכה, יהונתן DreamRealm - Network בעלי רשת המיינקראפט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 באוגוסט 5 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות dpi 400 sens 2.2 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MitMan 435 פורסם 2016 באוגוסט 5 MitMan משתמש כבוד מאור 435 1.3k הודעות יותר נוח להם עם מהירות יותר נמוכה, אני היפראקטיבי ויותר נוח לי להזיז את העכבר בקטנה ולכוון יותר מהר מאשר להזיז את העכבר במשך כל הפד.זה יותר נכון לעשות ספריי עם סנס נמוך נכון. כנ"ל יש לי בעיה כשאני מרגיש שמשהו מקשה עלי לזוז היפראקטיבי כזה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2016 באוגוסט 5 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות DPI:400 Sens:2.2 "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2016 באוגוסט 5 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות dpi 400sens 2.2 אותם ההגדרות יגבר "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו