wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 4 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות אז יש לי תקציב של 25 מפתחות והסכין שלי שזה 130 דולר איזה סכין כדי לי אני מתלבת בין Bayonet Vanila/Butterfly Vanila או קאראמביט מסוים בבקשה תציעו משהו שאתם אישית הייתם לוקחים כי אני לא בטוח מה אני אוהב נ.ב אני אוהב גם M9 "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EPICpompa 15 פורסם 2016 באוגוסט 4 EPICpompa משתמש רשום lkljl 15 220 הודעות לי יש butterfly vanila st אבל תלך לסרברWS ותראה מה אתה מעדיף אני אוהב את הbutterfly כי אם אתה לוחץ r+f זה עושה טריקים וזה מגניב... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 באוגוסט 4 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות m9 bayonet vanila:* קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 פורסם 2016 באוגוסט 4 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות לי יש קרמביט בוראל פורסט ft, ממליץ עליה אם אתה מוצא בפלואט טוב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 4 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות אם זה ביונט או בטרפליי ברור שבטרפליי... לא משנה איזה נייף ואיזה סקין "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 4 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות למשהו יש הצעות לסכין אחרת חוץ מאלו שרשמתי פו אני מעונין לשמוע הצעות על Karambit בעיקר "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HyperActive 16 פורסם 2016 באוגוסט 4 HyperActive אדמין יניב 16 128 הודעות אני אישית מת על הButterfly וברגע שהבאתי אותה אני לא רוצה לוותר עליה כי יש לה תרגילים וגם כיף לשחק איתה.. בכ"מ אני אומר לך על הButterfly. ~I'm HyperActive~ -Black And Yellow- .Every Thing I Do, I Do It BIG. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shai 49 פורסם 2016 באוגוסט 4 Shai אדמין בשרת ה-CS:Fun Shai 49 250 הודעות Flip knife doppler fn בברכה, Shai Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 5 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות לנעול התחדשתי בButterfly Vanila "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 באוגוסט 6 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות תתחדש מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 6 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות תתחדש תודה "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו