Buddha 17 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 3 Buddha אדמין 17 167 הודעות ראיתי שהשרתים חזרו כבר איכשהו תודה רבה לשביט האלוף רק צריך לעשות להם אפדייט נכנסתי כי ראיתי שחלק חזרו וזה עדכן לי את ה cs:go והשרת מריץ גרסא ישנה יותר אז r.i.p :'( My War3Source Guide: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
shavit 96 פורסם 2016 באוגוסט 3 shavit חבר כבוד shavit 96 1k הודעות עובד על זה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Buddha 17 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 3 Buddha אדמין 17 167 הודעות עובד על זה אוקיי תודה אשמח אם תוכל להגיב מתי שאתה מסיים. My War3Source Guide: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
shavit 96 פורסם 2016 באוגוסט 3 shavit חבר כבוד shavit 96 1k הודעות אוקיי תודה אשמח אם תוכל להגיב מתי שאתה מסיים. סיימתי. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2016 באוגוסט 3 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות סיימתי. אתה רציני??? אתה המתכנת הכי תותח איך?!? "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Buddha 17 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 3 Buddha אדמין 17 167 הודעות סיימתי. תודה על ההשקעה והעבודה הקשה :) My War3Source Guide: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fade Away 38 פורסם 2016 באוגוסט 4 Fade Away משתמש רשום עמרי 38 448 הודעות עובד על זה אי אפשר להיכנס לארנה עצה שלי תאמינו לי. :like: בברכה עמרי אדמין בשרת ה-Arena. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו