SkullOffer 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 3 SkullOffer משתמש רשום 10 7 הודעות (נערך) גרסה מלאה בלי הרבה עריכה: [video=youtube;oJSvBoX2kwk] לגרסה הקצרה עם היותר עריכה: [video=youtube;YlN1UL0trsA] תהנו נערך 2016 באוגוסט 4 על ידי SkullOffer If you did not die, live the life, from experience "ברוך שם כבוד מלכותו לעולם ועד" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shai 49 פורסם 2016 באוגוסט 3 Shai אדמין בשרת ה-CS:Fun Shai 49 250 הודעות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה גברים אני מת פה xD xD xD xD xD xD xD xD בברכה, Shai Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SkullOffer 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 3 SkullOffer משתמש רשום 10 7 הודעות חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איזה גברים אני מת פה xD xD xD xD xD xD xD xD חחחח חבל הייתה שר גם אתה If you did not die, live the life, from experience "ברוך שם כבוד מלכותו לעולם ועד" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Kisame 53 פורסם 2016 באוגוסט 3 Kisame YourGame Expert Rotem 53 322 הודעות חחחחחחחחחח גדול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Exufox1 18 פורסם 2016 באוגוסט 3 Exufox1 YourGame Advanced 18 164 הודעות (נערך) חחחחחחחחחח היה קטלני!!! xD נערך 2016 באוגוסט 3 על ידי Exufox1 בברכה , Exuf0x אדמין בשרת הBhop ומנהל השרת ה FUN לשעבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Buddha 17 פורסם 2016 באוגוסט 3 Buddha אדמין 17 167 הודעות (נערך) חבל שפספסתי דווקא שאני עושה אף אחד לא מצלם :'( הרג אותי הקטע שהוא אמר משהו עם ואדים נערך 2016 באוגוסט 3 על ידי Buddha My War3Source Guide: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SkullOffer 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 3 SkullOffer משתמש רשום 10 7 הודעות חחחחחחחחחח גדול :d חחחחחחחחחח היה קטלני!!! Xd טוב אתה!!!!הצבעתי לך! חבל שפספסתי דווקא שאני עושה אף אחד לא מצלם :'(הרג אותי הקטע שהוא אמר משהו עם ואדים מתי הייתה? If you did not die, live the life, from experience "ברוך שם כבוד מלכותו לעולם ועד" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Buddha 17 פורסם 2016 באוגוסט 3 Buddha אדמין 17 167 הודעות :dטוב אתה!!!!הצבעתי לך! מתי הייתה? לפני שבוע וקצת פשוט כבר אין אנשים לעשות קרב ראפ כולם ניהיו יאבשים My War3Source Guide: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Fobia 27 פורסם 2016 באוגוסט 3 Fobia משתמש רשום דניאל 27 75 הודעות תארגן אחד בטים ספיק/שרת ואני בא בדוקקקק פוביה מלך הראפ של המזרח התיכון קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Exufox1 18 פורסם 2016 באוגוסט 4 Exufox1 YourGame Advanced 18 164 הודעות @Fobia אנסה לארגן גם ב TS אבל יהיה קשה , אתה מוזמן לבוא לשרת הפאן בזמנך הפנוי ונוכל לארגן שם משהו על בטוח ;) בברכה , Exuf0x אדמין בשרת הBhop ומנהל השרת ה FUN לשעבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Arcadion 10 פורסם 2016 באוגוסט 4 Arcadion משתמש רשום 10 38 הודעות חחחחחחחחחחחחחחחחח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו