hyperoni 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 3 hyperoni מורחקים 11 25 הודעות הלכתי לחתוך תוורידים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Meowman 14 פורסם 2016 באוגוסט 3 Meowman אדמין 14 228 הודעות זה אפילו לא נושא לצחוק עליו... בטח לא היית ביוטיוב אנשים צוחקים על זה כבר שנה ומשהו תלך לכל סרטון ותסתכל בתגובות אתה תראה "kys" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Le Dude 10 פורסם 2016 באוגוסט 3 Le Dude משתמש רשום 10 561 הודעות בטח לא היית ביוטיוב אנשים צוחקים על זה כבר שנה ומשהו תלך לכל סרטון ותסתכל בתגובות אתה תראה "kys" כבר שנה חבר צוחקים על זה הרבה יותר משנה בברכה גל, מנהל שרת הJailBreak לשעבר לכל בקשה פניה או סתם חפירה ניתן למצוא אותי בטיםספיק, בשרת, לצטט אותי, לשלוח לי הודעה פרטית או בסטים :D yourgameicon2 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 באוגוסט 3 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות היה משעממם אבל אולי חלק מהשחקנים ילמדו להיות פרוים כמוני -_- קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 פורסם 2016 באוגוסט 3 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות היה משעממם אבל אולי חלק מהשחקנים ילמדו להיות פרוים כמוני -_- צודק תלמדו לפרוץ סמוקים כמוהו וכמו Stewie2K סליחה אבל זה מה שאתה עושה חחחח "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
shavit 96 פורסם 2016 באוגוסט 3 shavit חבר כבוד shavit 96 1k הודעות זה יומיים מקסימום. אני עכשיו הולך לעבוד על זה ולא הולך לישון עד שאני מסיים את כל המעבר! זה לא אמור לקחת יותר מכמה שעות אלא אם כן אני ארדם. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shrimp 26 פורסם 2016 באוגוסט 3 Shrimp אדמין בשרת ה - CSGO - TTT יוסף 26 258 הודעות אוי לא... מה אני אעשה עם החיים שלי עכשיו? :( קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו