UchihaMadara 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 1 UchihaMadara משתמש רשום 10 8 הודעות https://gyazo.com/547d00671f66f3d29c839ca06e2dfc38 אני לא אוסיף יותר מאשר את הקישור לתמונה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Meowman 14 פורסם 2016 באוגוסט 1 Meowman אדמין 14 228 הודעות תיחזור לקהילה שלך :> קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Exufox1 18 פורסם 2016 באוגוסט 1 Exufox1 YourGame Advanced 18 164 הודעות בסך הכל עשינו event בפאן , אין מה לעשות שאנשים עושים בכוונה כדי להרוס ולהציק ולאחר הרבה אזהרות הם ממשיכים. בכל מקרה האשכול הזה הוא מיותר לחלוטין. כדאי לך למצוא משהו לעשות בחיים ולא לנסות לתפוס אדמינים על שטויות. בברכה , Exuf0x אדמין בשרת הBhop ומנהל השרת ה FUN לשעבר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
UchihaMadara 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 1 UchihaMadara משתמש רשום 10 8 הודעות סליחה שזה בסיאסגו הכללי לא שמתי לב לכך. ובנוגע לתגובה שלך יש דרך אחרת להתמודד עם בעיות, אתה לצריך לחלק באנים על ימין ועל שמאל כי אתה לא מצליח לשלוט בבעיות. דבר שני אני לא עשיתי בעיות והסיבה לבאן שלי היא מגוחכת. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו