Sabih 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 1 Sabih מורחקים 10 0 הודעות עידן אני רואה שתפסת גובה מאז שעברת מהקהילה השניה לפה וכנראה אחיך עדיין משחק קונטר אז שאתה רואה אותו תגיד לו שישלח לי הודעה כי התגעגעתי אליו ואתה סתם ילד כפאות . אז יום טוב ושבת שלום כי מחר שבת קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shai 49 פורסם 2016 באוגוסט 1 Shai אדמין בשרת ה-CS:Fun Shai 49 250 הודעות מחר יום שלישי בברכה, Shai Steam Profile קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
GandalFlelele 11 פורסם 2016 באוגוסט 1 GandalFlelele משתמש רשום Ben 11 271 הודעות בואנה על מי אתה מתלהב יבטטה חושב אתה גבר מספים תפורום באשכולות של טרולים תתחפף מפה כבר יחנון בברכה בן, אדמין בשרת הפאן לשעבר D: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PaPa Smurf # Krov 23 פורסם 2016 באוגוסט 1 PaPa Smurf # Krov YourGame Novice idan 23 838 הודעות מצטער להגיד לך אבל אני פה כבר כמה חודשים, שעברתי לפה לא הייתי שום דבר בשום קהילה.. נ.ב שבוע טוב. מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר אחראי קהילות לשעבר פקח הפורום לשעבר לכול שאלה/בקשה/עזרה פנה אלי [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו