Naor 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 1 Naor משתמש רשום 10 9 הודעות שם מגיש התלונה: נאור STEAM_0:1:147899671<שלי\שלו>STEAM_0:0:102587929 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: prinzy תאריך המקרה: 1/8/16 הוכחות תומכות: http://prntscr.com/c06e1x הערות: האדמין התחיל בזה שהוא העביר מפה בלי CM VOTE מרצונו , לאחר מכן קראתי לו דפוק ושאלתי אותו למה העברת מפה? האדמין נתן לי מיוט לשעתיים , לאחר מכן שלחתי לו בצאט "דפוק זו לא קללה" , ועל זה קיבלתי GAG לשעתיים , תומאס קיבלת מיוט לשעה כי הוא קרא לו דפוק גם(למה לתומאס לשעה ולי לשעתיים?) ולאחר מכן תומאס אמר לו שהוא באמת דפוק אם הוא נתן לו על זה מיוט והוא נתן לתומאס GAG לשעתיים , תומאס רשם לו שהוא אתלונן באדמין צאט והוא קרא לו גיי, שעל זה תומאס מסכים שמגיע לו עונש כלשהו אבל הוא קיבל באן לשעתיים שלדעתו זה מוגזם, הכי גרוע שהוא נתן למישהו GAG ל 740 שעות על זה שקילל אותו. (כל המיוטים והגאגים היו בלי אזהרות וללא התראה מוקדמת). ולכן אני מציע שתורידו או תענישו את האדמין הזה בצורה כלשהי מכוון שהוא גם המציא חוקים (כשהוא העביר מפה מרצונו ) וגם שנתן מיוטים וגאגים בלי אזהרות ונתן אותםם לזמן מוגזם קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
BugMS 20 פורסם 2016 באוגוסט 1 BugMS YourGame Advanced 20 151 הודעות אני ידבר איתו יטופל מנהל שרת הRetakes קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 באוגוסט 1 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות ננעל. להבא לא לפתוח כאן תלונות. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו