עבור לתוכן

תלונה על סתאם באן

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול SHLUMP3R
  • פלג
  • 67
  • 540 הודעות

שם מגיש התלונה: פלג (SHLUMP3R)

SteamID:

STEAM_0:1:147501066

סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): באן

השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: ttt

האדמין שביצע את ההרחקה: KnifeScrops

אורך ההרחקה: שעתיים

סיבת ההרחקה: זה שאני לא יודע לשחק ובקשתי עזרה מאדמין והוא סירב לעזור אז בקשתי מחברים.

תיאור המקרה: חברים שלי קראו לי לשחק בשרת וזה היה פעם ראשונה שלי אז בקשתי מהם ללמד אותי איך משחקים הם ניסו ללמד אותי אבל לא הבנתי כלכך מה החוקים ומה המטרה של המשחק אז אני בקשתי מהאדמין שיעזור לי והוא לא עזר אללה בהתחלה נתן לי kick מהסרבר ואז הוא רשם read rules עכשיו נכנסתי חזרה ושאלתי אותו איפה יש חוקים ואיפה אני קורא אותם הוא לא ענה לי אז ניסיתי לשחק עוד פעם אולי הבנתי את הקטע ולא הלך לי טוב אז הלברים שלי אמרו לי עזוב לא צריך בטא לשרת גייל אז באתי להיכנס וראיתי שיש לי באן!!! מה הקטע פה?!?!?!

מה הקטע פה?[TABLE=class: listtable]

[TR]

[TD=class: listtable_1, bgcolor: #467536]KnifeSkrops[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 8
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

יוצר/ת האשכול SHLUMP3R
  • פלג
  • 67
  • 540 הודעות

וזה גלובל באן מכל השרתים של יורגיימ...

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Shekel-Fucker
  • עומר
  • 75
  • 880 הודעות

בסיבה רשום שעשית rdm וברחת מעונש, האדמין בטובו ניסה לעזור לך לא לקבל באן ורצה שתקרא חוקים לפני שאתה משחק אבל כמובן שלא הועלת בטובך לעשות זאת, עשית דבר שהוא אסור ויצאת מהשרת, בעיה אך ורק שלך!

אפשר לנעול.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול SHLUMP3R
  • פלג
  • 67
  • 540 הודעות
בסיבה רשום שעשית rdm וברחת מעונש, האדמין בטובו ניסה לעזור לך לא לקבל באן ורצה שתקרא חוקים לפני שאתה משחק אבל כמובן שלא הועלת בטובך לעשות זאת, עשית דבר שהוא אסור ויצאת מהשרת, בעיה אך ורק שלך!

אפשר לנעול.

1. חבר שלי אמר לי לרשום rdm.

2. אני שאלתי אותו איפה אני יכול לקרוא את החוקים והוא לא ענה אז זה ממש לא בעיה שלי זה בעי של האדמין.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול SHLUMP3R
  • פלג
  • 67
  • 540 הודעות

אפשר לנעול.

וגם נגיד שזה באמת מה שקרה אז למה גלובל באן למה לא רק באן מהשרת ttt?

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Shekel-Fucker
  • עומר
  • 75
  • 880 הודעות
וגם נגיד שזה באמת מה שקרה אז למה גלובל באן למה לא רק באן מהשרת ttt?

ככה הבאנים של הקהילה עובדים ואין מה לעשות, אתה עברת על החוקים ומגיע לך באן. ולא זה לא בעיה של האדמין שאתה לא קורא חוקים זה בעיה שלך, זה שחבר שלך לא ענה זה גם לא בעיה של האדמין, הוא עושה את העבודה שלו והיא לפקח על השרת ולדאוג שלא עוברים על החוקים וזה הכול.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול SHLUMP3R
  • פלג
  • 67
  • 540 הודעות
ככה הבאנים של הקהילה עובדים ואין מה לעשות, אתה עברת על החוקים ומגיע לך באן. ולא זה לא בעיה של האדמין שאתה לא קורא חוקים זה בעיה שלך, זה שחבר שלך לא ענה זה גם לא בעיה של האדמין, הוא עושה את העבודה שלו והיא לפקח על השרת ולדאוג שלא עוברים על החוקים וזה הכול.

חלק מהעבודה של האדמין זה גם לעזור ובקשתי עזרה שאלתי אותו איפה אני יכול לקרוא את החוקים והוא לא ענה.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול SHLUMP3R
  • פלג
  • 67
  • 540 הודעות

ולא אמרתי שחבר שלי לא ענה לי אמרתי שהאדמין לא ענה לי, חבר שלי ניסה להסביר לי...

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Zpower
  • זיו
  • 153
  • 2.7k הודעות

https://yourgame.org.il/showthread.php?t=6039

נא לשלוח את התלונה למייל של המנהלים הרשומים באשכול.

אני מניח שזה לא רלוונטי כי כבר קיבלת תשובה.

ננעל.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

התחבר או הרשם על מנת להגיב.

עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב

צור חשבון

צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.

רישום חשבון חדש

התחבר

משתמש קיים? התחבר.

התחבר עכשיו

מנהלי הפורום