wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 1 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות (נערך) שלום לכולם אני מקווה שאתם עוברים יום לנהדר ובוא נתחיל בחדשות CS:GO, S1mple משקר או שהESPN טועה? כמו שאתם יודעים סימפל שיחק אצל Liquid עד הטורניר האחרון (ESL One Colonge 2016) יש שמועות שהוא הולך להצטרף לNa'Vi ועכשיו זה גם מאושר על ידי ESPN שהוא כן יצטרף לNa'Vi . כנראה שהוא יחליף את השחקן הכי וותיק בקבוצה "Zeus". S1mple רשם בטוויטר "ESPN Worng and It's sad" מה שהוא התכוון זה שהESPN טועה וזה עצוב כיבכול. אבל לא ידוע באיזה חלק הם טעו יכול להיות שהם טעו במשהו במה שהם אמרו אבל הוא כן מצטרף.אולי סימפל מחליף שחקן אחר כמו Flamie במקום Zeus. לא בטוחים את מי שהוא יחליף יכול שסימפל גם משקר לכולם והוא כן מצטרף. הוא יכול להחליף כל אחד שבקבוצה . הכל לא בטוח חדשות ELEAGUE Fnatic וVirtus.Pro מנצחים כל קבוצה . Fnatic מנצחים את Na'Vi Fnatic 16 - 4 Na'Vi Fnatic 16 - 14 Na'Vi וVirtus.Pro מנצחים את Mousesports. Virtus.Pro 16 - 7 mousesports Virtus.Pro 16 - 10 mousesports וVirtus.Pro נראים מדהימים בחודשים האחרונים והם ניצחו את Fnatic בגמר Virtus.Pro 16 - 10 Fnatic Virtus.Pro 16 - 8 Fnatic הם ניצחו בפעם הראשונה את ELEAGUE Luminosity Gaming New Rooster Luminosity Gaming קנו את הרוסטר של "Team Winout" עם השחקנים: LG yel LG nak LG destinyy LG bit1 LG PKL הרוסטר לא הראה הצלחה בעבר . כמו שאתם יודעים הרוסטר הקודם של LG שכרגע ידוע כSK Gaming עדיין מראה הצלחה גדולה והקבוצה הכי טובה בעולם. ויש גם את הקבוצה Tempo Storm שעכשיו ידועים כImmortals וגם אחת מה10 קבוצות הכי טובות בעולם. SK Gaming New Player?!??! FalleN צייץ בטוויטר שלו "SK|StiveN" אנחנו יודעים שהוא יהיה בקבוצה אבל לא יודעים מה יהיה התפקיד שלו כנראה הCoach כי כמו שאתם יודעים zews עזב אותם. הרבה אנשים אומרים שהוא יחליף את fnx או אחד הRiflers. זה יהיה משוגע לדעת שהקבוצה הכי טובה בעולם עושה Rooster Change. הוא כנראה יהיה Coach אבל כרגע מחכים שSK יאשרו את זה. Maniac חוזר! וכמו שאתם יודעים לפני כמה זמן השחקן Maniac עזב את תפקיד הCoach אצלו אצל EnVyUs. על מנת לחזור לשחק בeSports. עכשיו הוכרז שהוא חוזר עם קבוצת CS חדשה שהולכת עם השם "Team Unity" הרוסטר הוא: Maniac TENZKI glace candiaN HS רוסטר מאוד מעניין וגם אותי איך הקבוצה הזאת תהיה ואיך הטורניר הראשון שלהם יהיה. ולראות אם הם יהיו כמו קבוצות הLDLC האלו שמשחקות בטורנירים קטנים ולא נשמע הרבה מהם. כמו תמיד אני מקווה שנהנתם מחדשות CS:GO האלו אם יש לכם הערות בבקשה תכתבו בתגובות אני תמיד רוצה לשפר יום טוב לכולם! המקורות מידע שלי הם "CSGO News" והאפליקציה The Score או esports. נערך 2016 באוגוסט 1 על ידי KnifeSkrops "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
React 13 פורסם 2016 באוגוסט 1 React משתמש רשום 13 696 הודעות אחלה עברית.. "הרוסטר לא היה הראה הצלחה בעבר ." "בישביל" (לא מילה) רושמים "על מנת" כאילו מה? הוא הלך בשביל ? לא הוא עשה משהו למען מטרה מסויימת. "מאד" אם אתה לא מנקד אז צריך לכתוב "מאוד". "מענין" מעניין זה עם שתי י'. מענין זה מילה עם משמעות אחרת. נ.ב. תשתמש ב Morfix ולא ב Google Translate "מתפרנסים בשחור מעשנים ירוק וחיים ורוד" iPhone 5S Gold 16GB iOS 9.3.2 Email: Shai@YourGame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 1 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות (נערך) אחלה עברית.. "הרוסטר לא היה הראה הצלחה בעבר ." "בישביל" (לא מילה) רושמים "על מנת" כאילו מה? הוא הלך בשביל ? לא הוא עשה משהו למען מטרה מסויימת. "מאד" אם אתה לא מנקד אז צריך לכתוב "מאוד". "מענין" מעניין זה עם שתי י'. מענין זה מילה עם משמעות אחרת. נ.ב. תשתמש ב morfix ולא ב google translate אתה יכול לתקן אותי אבל לא להעליב אותי תוך כדי לא צריך לתקן גם על שטויות פיציות ולא השתמשתי לא במורפיקס ולא בgoogle translate נ.ב תוקן נערך 2016 באוגוסט 1 על ידי KnifeSkrops "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Meowman 14 פורסם 2016 באוגוסט 1 Meowman אדמין 14 228 הודעות זה לדעתי לא כל כך מעניין אף אחד ויש לך טעויות גם ככה... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
React 13 פורסם 2016 באוגוסט 1 React משתמש רשום 13 696 הודעות אתה יכול לתקן אותי אבל לא להעליב אותי תוך כדי לא צריך לתקן גם על שטויות פיציות ולא השתמשתי לא במורפיקס ולא בgoogle translate נ.ב תוקן אתה רואה פה שהעלבתי אותך ? "מתפרנסים בשחור מעשנים ירוק וחיים ורוד" iPhone 5S Gold 16GB iOS 9.3.2 Email: Shai@YourGame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 1 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות אם אתה בכל מקרה משתמש בסרטון יוטיוב לא עדיף שפשוט תעלה אותו ונראה אותו מאשר שנקרא הכל, ואם אתה משתמש באפליקציה פשוט תשלח צילומי מסך, הרבה יותר קל להבין מסרטונים ותמונות וגם אם ובמקרה יש איזה שגיאה היא לא שלך אלה של מי שיצר את הסרטון. אני אישית קראתי והשתעממתי אחרי חמש דקות בעיקר כי לקרוא את זה פשוט לא ממחיש את מה שקרה, אני יכול לדמיין את כל מה שאתה כותב אבל הרבה יותר ברור לראות את זה ובדרך כלל מידע לפני ואחרי תרגום הוא שונה, אז תמיד כדאי לראות את המידע מהמקור הראשון.אז לא בכוונה לפגוע או משהוא כזה אבל זה כמה דברים שלדעתי פשוט יעשו את זה יותר מעניין, הרי אתה תמיד יכול להעתיק ולתרגם אבל זה לא יהיה אותו דבר כמו המקור הראשון. אז בסדר, ברור שאם אתה אחראי והכל אתה רוצה שזה יראה כאילו אתה עשית את זה... אבל בסופו של יום זה לא משהוא שאתה עשית ובדקת אלה משהוא עשה את זה בשבילך, ואם אתה מעתיק את הכל ולא לוקח רק פיסות מידע קטנות ומחבר לאחרות, לדעתי לפחות לכתוב את השם של הערוץ בסוף זה לא באמת קרדיט. להבא אני ממליץ לך להראות את הסרטון קודם ואז מי שרוצה יכול לראות תרגום שלך. תודה על ההערה ישופר לפעם הבאה "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2016 באוגוסט 1 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות שמע אחד נגרר אחר השני. לא מבין איך לא אהבו כי אני ממש אהבתי סימפל גם נכנס לגרופ בסטים של נאבי, זה רק עניין של זמן עד שיעוף גם משם. My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sabon 42 פורסם 2016 באוגוסט 1 Sabon משתמש רשום אילן 42 333 הודעות כתבה טובה :f מקומות שהייתי אדמין: BHOP FUN JAIL קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Swagi 23 פורסם 2016 באוגוסט 1 Swagi משתמש רשום אופיר 23 211 הודעות כתבה יפה תודה מאת:Swagi Gaming קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ChaosGuy 10 פורסם 2016 באוגוסט 1 ChaosGuy משתמש רשום 10 12 הודעות אתה לוקח את כל החומר שלך מערוץ היוטיוב Csgo news קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2016 באוגוסט 1 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות יפה! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 1 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות אתה לוקח את כל החומר שלך מערוץ היוטיוב Csgo news לא הכל וגם רשמתי את זה בסוף "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 1 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות יפה! כתבה טובה תודה :) תודה "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
wagreN 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 1 wagreN YourGame Average שוהם 67 1.8k הודעות שמע אחד נגרר אחר השני.לא מבין איך לא אהבו כי אני ממש אהבתי סימפל גם נכנס לגרופ בסטים של נאבי, זה רק עניין של זמן עד שיעוף גם משם. כתבה טובה :f כתבה יפה תודה תודה רבה "If you don’t take risks,you can’t create a future" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו