Nexx 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 1 Nexx משתמש רשום 10 9 הודעות ספארקלס סטייל! מקווה שתהנו! [video=youtube;V1jwe5w73ro] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
unix 11 פורסם 2016 באוגוסט 1 unix משתמש רשום 11 119 הודעות שמע, נחמד מאוד! ה-Cinematics יכלו להיות יותר טובים את היית משתמש ב-HLAE. אבל גם בלעדיהם יצא חבל על הזמן. כל הכבוד. דבר שני, הדמאואים: יש בהם קצת גוסטינג :(. חוץ מזה יפה מאוד, אני אהבתי :) Like and Sub :D w0wz3rz בברכה, יהונתן DreamRealm - Network בעלי רשת המיינקראפט קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nexx 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 1 Nexx משתמש רשום 10 9 הודעות שמע, נחמד מאוד!ה-cinematics יכלו להיות יותר טובים את היית משתמש ב-hlae. אבל גם בלעדיהם יצא חבל על הזמן. כל הכבוד. דבר שני, הדמאואים: יש בהם קצת גוסטינג :(. חוץ מזה יפה מאוד, אני אהבתי :) like and sub :d תמיד מעריך פידבאק רציני (למרות שאני כניראה לא אכין עוד סירטון כזה אבל לך תדע) תודה רבה באמת מעריך כל סאב וסאב וזה באמת חשוב לי כלכך!:d קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 באוגוסט 1 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות יש לאן להשתפר אבל יפה מאוד! כמו שאמרו מעליי תשתמש ב-HLAE בשביל ה-Cinematics... וההקלטות של השדרנים לא בדיוק מדיקות ביחד עם המשחק, תסדר את זה לפעם הבאה. כל הכבוד על הסרטון תמשיך ככה עם עבודה קשה! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 באוגוסט 2 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות אהבתי תסרטון כל הכבוד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו