SHLUMP3R 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 31 SHLUMP3R משתמש רשום פלג 67 540 הודעות שם מגיש התלונה: פלג (SHLUMP3R) SteamID: STEAM_0:1:147501066 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): גאג השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: jail האדמין שביצע את ההרחקה: digital soul אורך ההרחקה: 60 דקות סיבת ההרחקה: ghosting תיאור המקרה: אני שיחקתי רגיל לא דיברתי ולא עשיתי כלום, מישהו עשה גוסטינג בצאט, וזה לא הייתי אני והוא נתן לי את הגג וישר יצא ולא הבנתי למה, גם השקנים האחרים אמרו שהוא דפוק שהוא עשה לי את הגאג ולא לאיש שעשה את הגוסטינג. p סגן מנהל שרת ה CS:GO BHOP Credit: Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kobi 158 פורסם 2016 ביולי 31 kobi משתמש רשום אופק 158 298 הודעות ל יודע אם מותר או לו אבל אני הייתי שם וביקשתי שיתנו לאותו ילד שנתן גוסטינג (שמו היה wish) והוא נתן לשלומפר ויצא....(טעות של אדמין) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DigitalSoul 14 פורסם 2016 ביולי 31 DigitalSoul YourGame Novice אביעד 14 964 הודעות ל יודע אם מותר או לו אבל אני הייתי שם וביקשתי שיתנו לאותו ילד שנתן גוסטינג (שמו היה wish) והוא נתן לשלומפר ויצא....(טעות של אדמין) אתה צודק אני באמת טעיתי אני מוריד לך את זה עכשיו ואני יסיים לwish במקום עריכה זה היה לשלושים דקות וזה ירד סליחה אני מצטער קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SHLUMP3R 67 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 31 SHLUMP3R משתמש רשום פלג 67 540 הודעות אתה צודק אני באמת טעיתי אני מוריד לך את זה עכשיו ואני יסיים לwish במקוםעריכה זה היה לשלושים דקות וזה ירד סליחה אני מצטער תודה, לא נורא. p סגן מנהל שרת ה CS:GO BHOP Credit: Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Haim 561 פורסם 2016 ביולי 31 Haim YourGame Average חיים 561 1.8k הודעות ננעל. בברכה, חיים רפאל. " שינוי לא יבוא אם אנחנו נחכה לאדם אחר או זמן אחר. אנחנו האדם שחיכינו לו. אנחנו השינוי שאנחנו מחפשים. ' "מוטב להיות שנוא בגלל מי שאתה, מאשר להיות אהוב בזכות מי שאינך." "הפחד הגדול ביותר בעולם הוא הפחד מהדעות של אחרים וברגע שאתה מפסיק לפחד מהעדר, אתה כבר לא כבשה, אתה הופך להיות אריה. שאגה אדירה מתעוררת בלבך, שאגה של חופש." קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו