iBullX 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 31 iBullX משתמש רשום 10 15 הודעות טוב אז אתמול בסביבות אחד בלילה Sparky1 או בשמו הישן "בולי הקטן" היה בסיטי (בוחר) ואמר בתא בידוד משחקים המלך אמר (תא בידוד-תא סגור) והוא אמר שהוא המלך ואז הוא אמר בפתיחת התא בידוד לצאת בדאק לקו הירוק (המפה היא קלאודס) ואז הוא אמר "לול יש המלך אמר (אין בתא סגור)" והוא שחט תשעה אנשים (ואמר אה...אופס) ואז נתן רק למישהו אחד VIP והוא לא קיבל סיטי באן ולא כלום מהאדמינים שהיו שם (Goblins,Evya M,Digtal soul ועוד...) לי אישית אין רקורד אבל בשביל זה פרסמתי את זה...שמישהו שיש לו את הרקורד שישלח לאדמין...תודה מראש :D קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
iBullX 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 31 iBullX משתמש רשום 10 15 הודעות רוצה לציין שגם אחד האדמינים אמר במיק אוקיי זה ללא ספק סי טי באן לשעה וחצי...אבל לא היה כלום לא ווט ולא סיטי באן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ofek.sharabi 12 פורסם 2016 ביולי 31 ofek.sharabi משתמש רשום אופק שרעבי 12 294 הודעות record? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
iBullX 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 31 iBullX משתמש רשום 10 15 הודעות record? אני אמרתי שלי אין אבל פרסמתי את זה שמישהו ישלח (דרך אגב גם אתה היית אז ומשום מה לא אמרת לו כלום חחח) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PaPa Smurf # Krov 23 פורסם 2016 ביולי 31 PaPa Smurf # Krov YourGame Novice idan 23 838 הודעות תגיש תלונה כמו כולם. https://yourgame.org.il/showthread.php?t=6039 ולהבא תשים לב מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר אחראי קהילות לשעבר פקח הפורום לשעבר לכול שאלה/בקשה/עזרה פנה אלי [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו