Swagi Gaming 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 31 Swagi Gaming חדש/ה ב־YourGame 10 38 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה: דוד SteamID: STEAM_1:1:162116095 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: jail האדמין שביצע את ההרחקה: console אורך ההרחקה: 3 חודשים סיבת ההרחקה: bhop script תיאור המקרה: אני מודה שהשתמשתי בביהופ סקריפט ואני ממש ממש מצטער על זה ויודע את ההשלכות של זה. מבקש בכל לשון של בקשה שתוריד לי את הבאן אני אוהב מאוד את השרתים שלכם וזה כל כך כיף להעביר שם שעות בכיף... מקווה שתורידו לי את הבאן :) ושיהיה לכם המשך שבוע טוב! נערך 2016 באוגוסט 1 על ידי Swagi Gaming Steam *גלובל לשעבר* קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 ביולי 31 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות @shavit אם אתה חושב כי כדאי להוריד לו אז לא להוריד אלא לקצר ל3 שבועות (http://prntscr.com/bzyvyh). קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ClippeR 10 פורסם 2016 ביולי 31 ClippeR אדמין 10 527 הודעות (נערך) @shavitאם אתה חושב כי כדאי להוריד לו אז לא להוריד אלא לקצר ל3 שבועות (http://prntscr.com/bzyvyh). סליחה שאני מתערב אבל זה תמונה שאני שלחתי ואם אתה צריך יש לי עוד נערך 2016 ביולי 31 על ידי MoriAss קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 ביולי 31 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות סליחה שאני מתערב אבל זה תמונה שאני שלחתי ואם אתה צריך יש לי עוד לא צריך. נב בטעות ערכתי את ההודעה שלך במקום לצטט אל תתייחס. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Swagi Gaming 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 1 Swagi Gaming חדש/ה ב־YourGame 10 38 הודעות לא צריך.נב בטעות ערכתי את ההודעה שלך במקום לצטט אל תתייחס. היי מורי , זה היה לפני חודש ומשהו ואני זוכר קיבלתי מיוט ל180 דק'... Steam *גלובל לשעבר* קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 באוגוסט 1 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות היי מורי ,זה היה לפני חודש ומשהו ואני זוכר קיבלתי מיוט ל180 דק'... זה היה לפני שבועיים. ולא קיבלת עד עכשיו את הבאן בגלל שלא מצאתי אותך. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו