Meowman 14 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 30 Meowman אדמין 14 228 הודעות שם מגיש ההצעה:urgamerapteam תאריך הגשת ההצעה:31.07 הצעה לשרת: (שם השרת)כל השרתים פירוט על ההצעה:לעשות חוק ששחקנים אשר יהיו עם שם שמכליל קהילה או עם יקבלו קיק ובאן אן לא ישנו שם כמו הגיי הרוסי המרוקאי וכולי מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה:כי זה פוגע באנשים קישור לפלאגין (במידה ויש):לא הערות:לא קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 ביולי 31 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות למה צריך הצעה כזו? לפי מה שנראה לי זה מספיק ברור שלאף אחד אסור לשנות לשם שיעליב שחקן אחר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Meowman 14 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 31 Meowman אדמין 14 228 הודעות למה צריך הצעה כזו?לפי מה שנראה לי זה מספיק ברור שלאף אחד אסור לשנות לשם שיעליב שחקן אחר אתה בטוח? כי יש שחקן עם שם "המרוקאי" אם אתה חושב כמוני אני אשמח אם תצביע כן :> קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 ביולי 31 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות אתה בטוח? כי יש שחקן עם שם "המרוקאי" אם אתה חושב כמוני אני אשמח אם תצביע כן :> כנראה שזה לא היה מספיק ברור עד עכשיו. הוספתי את זה לחוקי הקלאבים. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו