wdaz 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 30 wdaz משתמש רשום 10 1 הודעות (נערך) המפה הייתה mg_office והייתי חי ממש שיחקתי (עד שלא כולם מתים לא עושים Restart ) מלא אמרו שהייתי חי וניסו להסביר לו אבל לא היה לו אכפת כ"כ ואחרי זה אמר שהוא אולי טעה רשמתי בתגובות שהוא מנצל גישות כי מצד אחד חשבתי שאין לו כוח לחכות שאני יסיים את המפה ומצדו הוא נעלב ודפק לי גאג ל240 דקות על זה שאמרתי לו "שהוא מנצל גישות " אתם חושבים שזה רציני ? כאילו מה מה מעליב כאן? זה כמו שאני יעלב על זה שהוא עשה ריסטראט בזמן שהייתי חי ובכללי לא עושים ריסטרטים זה עושה אוטומטי שכולם מתים.. ועדיין עעם זה מעליב אותו למה להגזים ? זה לא שאמרתי לו יבן ז**ה או משהו כזה מעליב כמו שהוא מסביר את זה .. נראה כאילו הוא מתלהב שהוא אדמין קצת ומנסה להראות לכם שהוא פעיל או משהו כזה. נערך 2016 ביולי 30 על ידי wdaz קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 ביולי 31 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות לא המקום לפתוח תלונה. תפתח לפי זה: https://yourgame.org.il/showthread.php?t=6039 ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו