1Bumps 11 פורסם 2016 ביולי 31 1Bumps מורחקים 11 0 הודעות nope.ציטר בנאדם עם ציטים האקר בנאדם שיכול ליצור ציטים ובכללי לפרוץ לדברים לרוב עם ידע בשפות תכנות ויש לך טעויות כתיב הבנת* אז "הבנתה"? ראית את מי ציטטת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
React 13 פורסם 2016 ביולי 31 React משתמש רשום 13 696 הודעות Wow יא dmg יא מגניו אפסר בוסתים ??? פליז!!! תעסה לי בוסת מlem לglobal פליז אני אשלם לך יא מגניו בבקשא "מתפרנסים בשחור מעשנים ירוק וחיים ורוד" iPhone 5S Gold 16GB iOS 9.3.2 Email: Shai@YourGame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZerxX 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 31 ZerxX משתמש רשום 10 160 הודעות Wow יא dmg יא מגניו אפסר בוסתים ??? פליז!!! תעסה לי בוסת מlem לglobal פליז אני אשלם לך יא מגניו בבקשא לא אני אתן לך בוסטים מהזין לפה בברכה Zerxx, גאה להיות משתמש בקהילת Yourgame קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2016 ביולי 31 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות Wow יא dmg יא מגניו אפסר בוסתים ??? פליז!!! תעסה לי בוסת מlem לglobal פליז אני אשלם לך יא מגניו בבקשא אני אתן לך בוסטים רק תחזור יא זבל You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
React 13 פורסם 2016 ביולי 31 React משתמש רשום 13 696 הודעות אני אתן לך בוסטים רק תחזור יא זבל לחזור לאיפה ? "מתפרנסים בשחור מעשנים ירוק וחיים ורוד" iPhone 5S Gold 16GB iOS 9.3.2 Email: Shai@YourGame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2016 ביולי 31 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות לחזור לאיפה ? הפסקתי לשמוע ממך כאילו אתה מת :< You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
React 13 פורסם 2016 ביולי 31 React משתמש רשום 13 696 הודעות הפסקתי לשמוע ממך כאילו אתה מת :< בוא לטיםספיק אני אסביר לך הכל "מתפרנסים בשחור מעשנים ירוק וחיים ורוד" iPhone 5S Gold 16GB iOS 9.3.2 Email: Shai@YourGame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Meowman 14 פורסם 2016 באוגוסט 1 Meowman אדמין 14 228 הודעות לא אני אתן לך בוסטים מהזין לפה ילד אתה לא יותר טוב מהילדים שקיללו אותך בכלל אתה שחצן מגעיל ובאופן כללי חשדתי שאתהה פתחת את האשכול כדי להגיד שאתה dmg תקשיב ילד אתה לא יותר טוב מהם ואם ירדצ לרמה שלהם אתה יותר גרוע. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו