עבור לתוכן

ההאקר של "הפאן" - סיפור מרגש של הלב

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול ZerxX
  • 10
  • 160 הודעות

שלום לכולם! - כפי שכמה ממכם יודעים, כמה ילדים "ערסים" שמשחקים אותה "גברים" רק בגלל שהם "ערסים" הם פשוט החליטו לתת לי ניק ניים חדש על זה שאני פשוט האקר מסריח

אז איך זה קרה? הכל התחיל כשקמתי בבוקר לשחק קצת בקומפים - לאחר כשלושה קומפים ושתי נצחונות החלטתי שאני רוצה לעשות הפסקה קצרה, אז פה בהפסקה אני הלכתי לשרת ה"פאן" של יורגיים ומה קרה ? הייתה מפה מאוד מאוד מוכרת שרובכם יודעים מה קרה ואיך קוראים למפה ("mg_lego_multigames_v2"), אז בקיצור, ילד בשם Fox_Style שם את הדארק נייט (Dark Night) - איפה שנלחמים בחושך וכולם הדליקו את הפנס כי הם אמרו שלא "כיף" לשחק בלי ("^^ פנס ^^") אז גם אני הדלקתי, ואחרי שהרגתי כמה ילדים בגלל שאני יודע איך המבוך הזה עובד, אני הרגתי כמה ילדים והם התחילו לקרוא לי האקר הילדים:afarsek,fishy,donik,fox_style אז אני הייתי בגאג ולא יכלתי לדבר במיק בגלל הקול הצרוד שלי, אז הייתי צריך לספוג את כל הקללות שקיבלתי מ"DONIK" ו"Fox_Style" אחרי שאמרתי להם שאני "DMG" אז Fox_Style שהוא בערך אדמין באחד השרתים, הוא גם קילל ואוווו איך אדמין מקלל אף פעם לא ראיתי אדמין מקלל ומשפיל ילד רק בגלל שהאדמין הזה הוא אפס מסריח וסילבר שלא יודע לשחק אז הנה ההוכחה שאני הייתי DMG וזאת הייתה תמונה לפני שנה

[ATTACH=CONFIG]1055[/ATTACH]

אז בקיצור ה"האקר" של הפאן רוצה להגיד לכולכם, סתמו תפה ותתחילו להתאמן יא אפסים :)

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 37
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

משתמשים מובילים באשכול זה

Meowman
  • 14
  • 228 הודעות

"סיפור מרגש של הלב" הזלתי דמעה חוץ מזה כאלו שאדמינים לא בני אדם אתה חושב הם בחיים לא עושים דברים כאלה וחוץ מזה למי אכפת שקוראים לך האקר זה אומר שאתה כל כך טוב לדעתם שאין סיכוי שזה לא ציטים

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

The Donger
  • Tomer
  • 325
  • 1.2k הודעות

1.אדמין שמתנהג ככה צריך לרדת.

2.האקר זאת מחמאה(אלא אם כן אתה באמת האקר ואז GG)

3.היית צריך לשים רקורד. הם היו נענשים

4.מסכים שצריך סינון של אדמינים אבל זה כבר עניין של ההנהלה של CSGO.

5.שים עליהם Donger ותצחק

6 PROFIT

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול ZerxX
  • 10
  • 160 הודעות
1.אדמין שמתנהג ככה צריך לרדת.

2.האקר זאת מחמאה(אלא אם כן אתה באמת האקר ואז gg)

3.היית צריך לשים רקורד. הם היו נענשים

4.מסכים שצריך סינון של אדמינים אבל זה כבר עניין של ההנהלה של csgo.

5.שים עליהם donger ותצחק

6 profit

זה לא הייתה מחמאה

הם היו צורחים והיו מתבכיינים אמא איזה ציטר מסריח וואלהאק ואיימבוט שילכו למות

הם היו אפילו מקללים בן ז*** והיו משפילים אותי בכל השרת

ולא לא הייתי האקר ולא אהיה האקר - תסביר לי: איך האקר יכול להיות אם יש לו היסטוריה חזקה בקונטר אז ככה: שיחקתי קונטר סטרייק סורס, קונדישן זירו, קונטר סטרייק 1.6 כשהייתי קטן וכששמעתי על סיאסגו שזה היה חדש באותה התקופה אני נדהמתי אז ישר קניתי ועד היום יש לי 1.5k שעות במשחק וחגגתי 220 נצחונות בקומפים

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

unix
  • 11
  • 119 הודעות

אחלה פוטושופ :)

[ATTACH=CONFIG]1056[/ATTACH]

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

n0nstop
  • יוגב
  • 135
  • 1.5k הודעות

אוקיי.

מה אני צריך להגיב לזה?

אני באמת לא יודע מה המסר של זה

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

The Donger
  • Tomer
  • 325
  • 1.2k הודעות
זה לא הייתה מחמאה

הם היו צורחים והיו מתבכיינים אמא איזה ציטר מסריח וואלהאק ואיימבוט שילכו למות

הם היו אפילו מקללים בן ז*** והיו משפילים אותי בכל השרת

ולא לא הייתי האקר ולא אהיה האקר - תסביר לי: איך האקר יכול להיות אם יש לו היסטוריה חזקה בקונטר אז ככה: שיחקתי קונטר סטרייק סורס, קונדישן זירו, קונטר סטרייק 1.6 כשהייתי קטן וכששמעתי על סיאסגו שזה היה חדש באותה התקופה אני נדהמתי אז ישר קניתי ועד היום יש לי 1.5k שעות במשחק וחגגתי 220 נצחונות בקומפים

רקורד והם בבאן.

אין לך שום סיבה לייחס חשיבות לגבי מה הם חושבים.

שיבכו כמה שירצו ויקנאו.

חוץ מזה,1.5k שעות ורק 220 נצחונות?

אתה משחק פעם בחודש? 0-0

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Meowman
  • 14
  • 228 הודעות
שלום לכולם! - כפי שכמה ממכם יודעים, כמה ילדים "ערסים" שמשחקים אותה "גברים" רק בגלל שהם "ערסים" הם פשוט החליטו לתת לי ניק ניים חדש על זה שאני פשוט האקר מסריח

אז איך זה קרה? הכל התחיל כשקמתי בבוקר לשחק קצת בקומפים - לאחר כשלושה קומפים ושתי נצחונות החלטתי שאני רוצה לעשות הפסקה קצרה, אז פה בהפסקה אני הלכתי לשרת ה"פאן" של יורגיים ומה קרה ? הייתה מפה מאוד מאוד מוכרת שרובכם יודעים מה קרה ואיך קוראים למפה ("mg_lego_multigames_v2"), אז בקיצור, ילד בשם Fox_Style שם את הדארק נייט (Dark Night) - איפה שנלחמים בחושך וכולם הדליקו את הפנס כי הם אמרו שלא "כיף" לשחק בלי ("^^ פנס ^^") אז גם אני הדלקתי, ואחרי שהרגתי כמה ילדים בגלל שאני יודע איך המבוך הזה עובד, אני הרגתי כמה ילדים והם התחילו לקרוא לי האקר הילדים:afarsek,fishy,donik,fox_style אז אני הייתי בגאג ולא יכלתי לדבר במיק בגלל הקול הצרוד שלי, אז הייתי צריך לספוג את כל הקללות שקיבלתי מ"DONIK" ו"Fox_Style" אחרי שאמרתי להם שאני "DMG" אז Fox_Style שהוא בערך אדמין באחד השרתים, הוא גם קילל ואוווו איך אדמין מקלל אף פעם לא ראיתי אדמין מקלל ומשפיל ילד רק בגלל שהאדמין הזה הוא אפס מסריח וסילבר שלא יודע לשחק אז הנה ההוכחה שאני הייתי DMG וזאת הייתה תמונה לפני שנה

[ATTACH=CONFIG]1055[/ATTACH]

אז בקיצור ה"האקר" של הפאן רוצה להגיד לכולכם, סתמו תפה ותתחילו להתאמן יא אפסים :)

אהבתי שבסוף אתה כותב את זה ומתבכיין שהם ערסים rip

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

MitMan
  • מאור
  • 435
  • 1.3k הודעות

זה הדבר שאני הכי שונא בערך

אנשים שסתם נלחמים אחד בשני

אתה עושה רקורד וכולם בבאן ארוך

פעם הבאה תפעיל רקורד בבקשה, אנשים כאלה צריכים להתעורר.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

1Bumps
  • 11
  • 0 הודעות

איזה גבר אתה אחי

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

oYc
  • אורי
  • 150
  • 1.3k הודעות

אני אוהב אותך ואני חושב שאתה לא צריך להתייחס אליהם

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

oYc
  • אורי
  • 150
  • 1.3k הודעות
רקורד והם בבאן.

שיבכו כמה שירצו ויקנאו.

אתה משחק פעם בחודש? 0-0

חחחחחחחחח איזה חולה אתה לא הבאת לי עוד מצרכים לדרך נתקעתי בדרך לא הצלחתי לקנות תאבטיח

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול ZerxX
  • 10
  • 160 הודעות
איזה גבר אתה אחי

אם אני גבר אז אתה ילדה

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול ZerxX
  • 10
  • 160 הודעות
רקורד והם בבאן.

שיבכו כמה שירצו ויקנאו.

אתה משחק פעם בחודש? 0-0

לא אחי זה פשוט הייתה הפרישה שלי, תקרא הכל.

אוקיי אז ירדתי מדיאמגי בצורה הזו: הכל התחיל שהעכבר ה"פרויי" שלי נשבר אז הייתי צריך לחכות "חודשיים" כן ^^חודשיים^^ כדיי לקנות עכבר חדש, לפחות אני באמת לא האקר ואם הייתי האקר היה לי עכשיו "rank bump" - זה סוג של האק שאם אתה לא משחק קומפים שבוע לא קורה לראנק שלך כלום, אז בקיצור העכבר נשבר וחיכיתי חודשיים וקניתי אחד חדש, מה ששמתי לב זה שהרמה שלי נעלמה, אז שאלתי את השכן שלי, שהוא זה שיצג לי את הקונטר סטרייק גלובל אופנסיב - ^^הוא גלובל בארבע שחקנים (כן יש לו ארבע שחקנים אחד הוא מכר לסילבר אפס rip) והוא יכול לשחק בנבחרת של ישראל מרוב שהוא תותח - אה אגב קוראים לו intax והוא פשוט שחקן אדיר^^ אז קיצר הdmg שלי נעלם ואני שואל את אח שלו שזה החבר הכי טוב שלי, אני שואל אותו למה הראנק שלי נעלם? - הוא אמר לי שהפסדתי במשחק וזה נכון, אם מנצחים במשחק אחרי שהראנק נעלם חוזרים לראנק, ואם מפסידים ואז מנצחים, מתחילים את הראנק הראשון מהתחלה (nova master rip) ועכשיו אני מתמודד עליתי לmg1 ועוד שתי נצחונות אני mg2 בהצלחה לי &&

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Swagi
  • אופיר
  • 23
  • 211 הודעות

איזה סיפור מרגש חחח

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

התחבר או הרשם על מנת להגיב.

עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב

צור חשבון