Meowman 14 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 29 Meowman אדמין 14 228 הודעות יש בקהילה שאני לא אגיד ואתייחס אליה כ-x 2 מפות שמאוד אוהבים prison island וtowers שני המפות האלה יש בהם סמלים של הקהילה x אני יודע שיש אפשרות לערוך בהאמר (חשבתי לעשות את זה) אבל אני לא רוצה להסתכן בתביעה לכן רציתי לשאול אם אפשר לשים את המפות ככה או לחלופין מנהל הקהילה שלנו ידבר עם שלהם שהוא wyd3x בטח כבר הבנתם איזה קהילה ותסדרו משהו כי המפות האלה מאוד כיפיות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2016 ביולי 29 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות איסלנד אחלה מפה.. אני מאמין שרק בעזרת תשלום יוכלו להשתמש במפה הזאת. היא לא שווה את זה. My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2016 ביולי 29 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות אשמח שתשלח לי קישור להורדת המפה. אני יסתכל יחד עם מנהל שרת הפאן ונחשוב אם נעלה אותו או לא. את הקישור להורדה תשלח לי בבקשה במייל הבא: [email protected] תודה על ההצעה. ננעל. via GIPHY [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו