BlackBird 12 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 29 BlackBird משתמש רשום דניאל 12 15 הודעות היום הייתי בשרת הפאן עם עוד כמה אנשים והייתה המפה של האנגרי גיימס, אז שאלתי: נראה לכם שאם יפתחו שרת אנגריי גיימס הוא יתפוס ? הם אמרו לי כאן אני אישית ישחק בו ! אז אמרתי אני יעלה אשכול לפורום ויציע את זה כמה אדמינים אמרו לי אתה יכול לנסות יש מצב יקשיבו לך. אז אני בא לפה כדי להציע לכם לפתוח שרת אנגריי גיימס, שהוא כולו אנגריי גיימס ! ובבקשה אל תנעלו את האשכול כמו כל השאר פשוט בשאר רשמתי בטעות להחליף את שרת הKZ בשרת האנגריי גיימס ולא שמתי לב אז שלא תגידו שאני מספים !!! אז אל תנעלו בבקשה ! אז אני מציע שתפתחו סרבר של משחקי האנגרי גיימס כי מלא משרת הפאן חושבים שזה רעיון ! טוב ומלא אמרו לי להעלות את האשכול הזה פה. ואני חושב שהרעיון הזה יתפוס כמו הKZ. אז אני רק ישאיר את זה פה ומי שירצו יכול להגיב את הדעה שלו כמובן ! מה טוב ומה לא טוב או אם אתם רוצים שיפתחו !!! יום טוב ושבת שלום :) מי ששואל השם שלי במשחק זה : ✡๖ۣۜBlǻ¢kBird✖Ðaniel למי שמכיר :) Skype : danielohayon.1 Steam : http://steamcommunity.com/id/danielohayon/ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DigitalSoul 14 פורסם 2016 ביולי 29 DigitalSoul YourGame Novice אביעד 14 964 הודעות אמרו לך שכבר לא אז למה אתה פותח עוד פעם? אני לא מבין אותך וגם אני לא חושב שיחליפו את הkz כי אני ועד כמה שחקנים בקהילה משחקים בוא ואוהבים אותו אז די להספים את הפורום באשכולות שלך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 ביולי 29 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות אמרו לך שכבר לא אז למה אתה פותח עוד פעם? אני לא מבין אותךוגם אני לא חושב שיחליפו את הkz כי אני ועד כמה שחקנים בקהילה משחקים בוא ואוהבים אותו אז די להספים את הפורום באשכולות שלך אז אי אפשר לפתוח שרת חדש? -,- מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DigitalSoul 14 פורסם 2016 ביולי 29 DigitalSoul YourGame Novice אביעד 14 964 הודעות אז אי אפשר לפתוח שרת חדש? -,- אפשר פשוט שחכתי לרשום קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MoriAss 101 פורסם 2016 ביולי 31 MoriAss צוות לשעבר מורי 101 1.1k הודעות פתח אשכול חדש עם סקר על זה . במידה ויהיו רוב שרוצה אנו נשקול את זה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2016 באוגוסט 1 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות יש כבר האנר בפאן בשביל מה? רוצים יותר אז פשוט לעלות את התדירות/מפות בפאן. Surf rpg/awp ועוד הם הרבה הם הרבה יותר עדיפים! My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2016 באוגוסט 1 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות אני היחיד ששם לב שכתוב Hungry Games? XD You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
BlackBird 12 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 באוגוסט 4 BlackBird משתמש רשום דניאל 12 15 הודעות פתח אשכול חדש עם סקר על זה .במידה ויהיו רוב שרוצה אנו נשקול את זה. איך פותחים יש מצב אתה עוזר לי ? Skype : danielohayon.1 Steam : http://steamcommunity.com/id/danielohayon/ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PaPa Smurf # Krov 23 פורסם 2016 באוגוסט 4 PaPa Smurf # Krov YourGame Novice idan 23 838 הודעות איך פותחים יש מצב אתה עוזר לי ? תגיש אשכול מפורט של מזה hunger games ואז יש לך למטה אפשרות סקר תבחר 2 אופציות כן/לא מנהל קהילת Garry's Mod לשעבר אחראי קהילות לשעבר פקח הפורום לשעבר לכול שאלה/בקשה/עזרה פנה אלי [email protected] קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2016 באוגוסט 4 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות https://yourgame.org.il/showthread.php?t=8644 עקוב אחר החוקים והטופס הנתונים באשכול. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו