GandalFlelele 11 יוצר/ת האשכול פורסם 2016 ביולי 29 GandalFlelele משתמש רשום Ben 11 271 הודעות תחזירו כבר ת +left למה זה הורג ffs בברכה בן, אדמין בשרת הפאן לשעבר D: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2016 ביולי 29 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות נראלי זה רק בגייל ככה בסארף ובשרתים אחרים אין את זה מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2016 ביולי 29 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות פעם אחרונה שהייתי בפאן זה הרג אותי.. לא מבין למה.. אני אישית צובר עם זה מהירות My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Meowman 14 פורסם 2016 ביולי 29 Meowman אדמין 14 228 הודעות פעם אחרונה שהייתי בפאן זה הרג אותי.. לא מבין למה.. אני אישית צובר עם זה מהירות בדיוק הסיבה למה לא........ מה הבעיה לעשות בהופ כמו שצריך? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2016 ביולי 29 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות בדיוק הסיבה למה לא........מה הבעיה לעשות בהופ כמו שצריך? זה חלק מהביהופ כי זה אותו פואנטה כמו סטרייפים. My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Meowman 14 פורסם 2016 ביולי 29 Meowman אדמין 14 228 הודעות זה חלק מהביהופ כי זה אותו פואנטה כמו סטרייפים. סטרייפים זה קשה יותר למשל לקח לי חצי שנייה ללמוד בהופ עם +left והרבה יותר זמן עם סטרייפים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Evya M 103 פורסם 2016 ביולי 30 Evya M YourGame Expert אביתר 103 553 הודעות לא הבנתי מה הבעיה, הקטע זה שתעשה את זה לבד ולא שהמערכת תעשה לך... אל תתעצל בקיצור התמונה שלי אומנות מבית היוצר של דורמטריקס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
mastersplinter 78 פורסם 2016 ביולי 30 mastersplinter YourGame Advanced Aviv Hazan 78 296 הודעות שלא תיהיה סתם אפקיי בשרת עשו אתזה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 ביולי 30 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות זה כדי שלא תהיה אפקיי ותרוויח קרדיטים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2016 ביולי 30 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות וגם אתה יכול למשוך זמן ככה שאין אדמינים... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HyperActive 16 פורסם 2016 ביולי 30 HyperActive אדמין יניב 16 128 הודעות וגם אתה יכול למשוך זמן ככה שאין אדמינים... אין שום סיבה לעשות דאבל פוסט, אפשר פשוט לערוך את ההודעה שלך ולהוסיף מה שתרצה :). ~I'm HyperActive~ -Black And Yellow- .Every Thing I Do, I Do It BIG. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו